Avastage kõige moodsamad ripsmepikenduste suundumused ja sobitage need oma silmadega!

Avastage kõige moodsamad ripsmepikenduste suundumused ja sobitage need oma silmadega!

Klassikalisel, volüüm- või hübriidmeetodil teostatud ripsmepikendused on üks asi, kuid lõpptulemus sõltub sageli valitud stiilist, mida kanda soovime. Sirvige populaarsemaid valikuid ja mõelge, kas mõni neist sobib teile!

Ripsmepikendusstiilid – mida kaaluda enne, kui valite ühe stiili väja?

Iga ripsmepikendusmeetodit – klassikalist, volüüm- ja hübriidmeetodit – saab kasutada erinevate huvitavate stiilide loomiseks. Paljud neist on eriti populaarsed, kuid need ei sobi alati kõigile. Silmatüübid jagunevad nende kuju ja asetuse järgi:

  • väikesed ja suured,
  • ümmargune ja mandlikujuline,
  • väljaulatuvalt ja sügavalt asetsev,
  • laia ja kitsa asetusega silmad.

Mõned ripsmestiilid võivad rõhutada soovimatuid silmade puudusi, nagu rippuvad silmalauge, "peidetud silmade" efekti jne. Seetõttu peab ripsmekunstnik kontrollima, milline on tema kliendi silmatüüp, ja soovitama sobivat stiili. Lõplik valik on alati teie, kuid tasub kuulata spetsialisti, et te pärast protseduuri lõppu oma otsust ei kahetseks.

Kõige populaarsemad ripsmepikendusstiilid – leidke endale midagi!

  • Kassi silm

See on väga populaarne kunstripsmestiil, mida teostatakse peamiselt 1:1 ripsmepikendusmeetodil. Ripsmetehnik kinnitab kunstripsmed loomulike ripsmete külge, muutes nende pikkust sujuvalt sisenurgast välisnurgani. See meetod pikendab visuaalselt välisnurka ja ahendab silma. Kui kliendil on loomulikult pikad ripsmed, liimib tehnik kunstripsmed ainult välisnurga lähedusse, et efekt jääks võimalikult loomulik.

See stiil sobib kõige paremini suurte, ümarate ja kitsaste silmade puhul. Mandlikujuliste silmade, "peidetud silmade" või rippuvate silmalaugude puhul võivad need soovimatut efekti rõhutada.

  • Orava efekt

See ripsmete kujundamise meetod hõlmab kunstripsmete pikkuse järkjärgulist suurendamist, alustades sisenurgast. Kui stilist jõuab kulmukaare kõrgeima punktini, hakkab ta peale kandma järjest lühemaid ripsmeid. See meetod on mõeldud silmanurga tõstmiseks, et muuta silm suuremaks ja avatumaks.

See stiil sobib suurepäraselt lähestikku asetsevate silmade ja rippuvate silmalaugude puhul.

  • Kim Camellia ripsmed

Seda efekti, mida tuntakse ka Kim'style või Kim Kardashiani ripsmete nime all, kasutatakse sageli volüümmeetodiga. Stiil, mis on tänapäeval ülipopulaarne. Kardashiani efekt hõlmab erineva pikkusega ripsmete pealekandmist, millest osa on kujundatud lehvikuteks. See stiil annab uskumatult loomuliku tulemuse ilma sirge ja liialdatud tulemust loomata.

See rõhutab kaunilt pilku ja avab visuaalselt silma. See on piisavalt mitmekülgne, et see toimib hästi enamiku silmatüüpide puhul.

  • Silmalaineri efekt

Silmalaineri efekt hõlmab 2-ühes efekti loomistmärkimisväärselt rõhutatud ripsmed ja silmalaineri efekt silmalaule. Ripsmed kantakse sisenurgast välisnurga poole, suurendades järk-järgult nende pikkust, kuid minimaalse koolutusega, mis loob silmalaul silmalaineri efekti.

See on ilus stiil, kuid see on pühendatud ainult konkreetsetele klientidele. See sobib hästi kõrgendatud välisnurgaga mandlikujuliste silmade omanikele. Neile, kellel on sügavad silmad või rippuvad silmalaud, võib see soovimatut efekti halvendada.

  • Vene volüüm ja Hollywoodi volüüm

See stiil on levinud valik volüümiripsmepikenduste (2-8D) kasutamisel. Sellele stiilile pühendatud kunstripsmed on alt kitsenevad, nii et oma muljetavaldava volüümikusega näevad need endiselt loomulikud ja ei koorma silma üle. Ripsmed ja ripsmejoon näevad palju tihedamad välja, luues silmale kauni ripsmelehviku efekti.

See stiil väärib kitsaste silmade omanike tähelepanu, kes soovivad neid visuaalselt suuremaks muuta, ja see maskeerib suurepäraselt rippuvad silmalaud sügavalt asetsevate silmade puhul.

Värvilised ripsmed – kuidas tuua silmad värviga esile?

Värviliste sünteetiliste ripsmetega ripsmepikendused ei erine tehniliselt tavapärastest pikendusmeetoditest – klassikalistest, volüüm- või hübriidripsmetest. Värvilised ripsmed jagunevad aga kolme varianti:

  • täis – kogu välimus ühes värvitoonis,
  • segatud - tehnik segab protseduuri ajal värve,
  • ombre - ripsmed on mustad, kuid otsad on erinevat värvi,

Naised valivad harva ühevärvilist välimust, kuna tulemused on väga pilkupüüdvad ega sobi igapäevaseks kandmiseks. Sagedamini otsivad nad õrnasid aktsente, kaugel silmatorkavatest vikerkaarevärvilistest välimustest. Pidage meeles, et ripsmepikendused kestavad umbes 4 nädalat ja mitte igaüks ei saa endale lubada selliste ekspressiivsete ripsmepikenduste hooldusesse naasmist.

Kuidas sobitada värvilised ripsmed oma silmavärviga?

Värvilised ripsmepikendused on valik naistele, kes soovivad silma paista ja kõigile muljet avaldada, kuid on ka valikuid, mis on palju lähedasemad loomulikule välimusele. Mõned klassikalisest mustast erinevad värvid on loodud kas silmavärvi täiendamiseks kontrasti (kontrastne värv) kaudu või silma rõhutamiseks (harmooniline värv). Kuidas valida parim värv?

  • ROHELISED SILMAD - kontrastsed värvid: PUNANE, PRUUN, LILLA, SIRELITOON; harmoonilised värvid: KOLLANE, SININE, ROHELINE
  • SÜGAVPRUUNID SILMAD - kontrastsed värvid: KOLLANE, LILLA, ROHELINE; harmoonilised värvid: PRUUN, VIRSIK, LÕHE
  • SINISED, HALLID SILMAD - kontrastsed värvid: KOLLANE, BURGUNDIA, LILLA, ORANŽ; harmoonilised värvid: ROHELINE, GRAFIIT, ROOSA, HALL
  • PÄHKLIPRUUNID SILMAD - kontrastsed värvid: ROHELINE, SININE, LILLA; harmoonilised värvid: BEEŽ, PRUUN, HALL, VIRSIK

Värvilised ripsmepikendused – kuidas värve õigesti kokku segada?

Veendumaks, et efekt ei tunduks ülepaisutatud ja et ripsmed sobiksid igapäevaseks kandmiseks, peab ripsmetehnik valima värvid hästi ja segama värvilised ripsmeid piisavalt peenelt, et õnnestuda oma ülesandes silmi esile tuua. Enamasti saate valida kahe efekti vahel:

  • stilist paigaldab loomulike ripsmete vahele mõned värvilised ripsmed, mis annavad valitud värvile peene ja mitte ülejõulise puudutuse,
  • stilist ei sega värve, vaid valib ühe ripsmesegmendi (tavaliselt silma välisnurga lähedal) ja asetab sinna valitud värvitoonis mõned ripsmed, luues värvilise aktsendi.

Julgematel klientidel võib tekkida kiusatus valida veidi teistsugused lahendused, mille puhul nad mustadest ripsmetest täielikult loobuvad. Kolm kõige populaarsemat efekti on:

  • terve välimus ühe värviga,
  • terve välimus ühe värviga, kuid segades selle toone,
  • mitmevärviliste ripsmetega ja neid omavahel segades loodud vikerkaare efekt.


Kirjuta kommentaar. See avaldatakse kohe, kui see on moderaatori poolt heaks kiidetud.
Privaatsuspoliitika

Meie veebisait kasutab küpsiseid, väliste tööriistade kasutamiseks ka kolmandate isikute küpsiseid. Kui kasutaja nõusolekut ei anna, kasutatakse ainult olulisi küpsiseid. Saad oma brauseris seadeid igal ajal muuta. Annad nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks?

Privaatsuspoliitika