Ripsmete kaardistamine – mis see on ja mida see hõlmab?

Ripsmete kaardistamine – mis see on ja mida see hõlmab?

Ripsmete kaardistamist tasub kasutada, olenemata sellest, kas olete algaja ripsmekunstnik või sellel alal mitme aastapikkuse kogemusega. Ripsmete kaardistamine leiutati selleks, et ripsmete pikendamise protsess oleks lihtsam ja oluliselt lühem. Kuidas ripsmete kaardistamist hästi läbi viia? Kas see on tõesti nii kasulik? Kas tasub kasutada valmis ripsmekaarte või luua ise? Uurige juba täna!

Ripsmete kaardistamine – mis see täpsemalt on?

Ripsmekaart on kõige lihtsamas sõnastuses ripsmepikenduste diagramm, mis näitab, milliseid ripsmeid valida ja kanda teatud loomulike ripsmete segmendile. Selline kaart on mõeldud selleks, et ripsmestilistil oleks lihtsam luua konkreetseid ripsmetulemusi ja säilitada ka kliendi silmade sümmeetriat. Lisaks võib ripsmete kaardistamine aidata vähendada protseduuri tööaega. See võtab vähem kui minuti ja sellega viiakse läbi kogu teenust. Te ei pea raiskama väärtuslikku aega, mõeldes oma hoolduse järgmistele etappidele ja saate kohe valida selle, mida ripsmekaart näitab.

Ripsmete kaardistamine – kellele see mõeldud on?

Ripsmete kaardistamine on kasulik nii uutele kui ka edasijõudnud ripsmestilistidele. See on kindlasti hea valik algajatele, kui nad õpivad looma konkreetseid ripsmestiile ja omandavad paremini kogu teabe, eriti ripsmete paksuse, pikkuse ja koolutuse ning valitud ripsmepikendusmeetodite kohta.

Ka kogenud ripsmekunstnikud saavad seda enesekindlalt kasutada, et oma tööd lihtsamaks ja kiiremaks muuta. Selles pole midagi halba, kuna ripsmete kaardistamine võib oluliselt tõsta tootlikkust. Seetõttu on hea mõte ripsmete kaardistamist õppida ja seda kasutama hakata.

Kuidas teostada ripsmete kaardistamist?

Kogu protsess on üsna lihtne. Kui valmistate oma klienti ette ripsmete pikendamiseks, peate alati meeles pidama üht kõige olulisemat sammu – eraldama alumised ripsmed ülemistest, et need ei segaks kunstripsmete paigaldamist. Saate seda teha spetsiaalsete padjanditega (tavaliselt hüdrogeelist või spetsiaalsest ebemevabast materjalist). Asetage need alumisele silmalaule, eraldades alumised ripsmed, ja alustage pikenduste paigaldamist. Kui otsustate luua ripsmekaardi, on see õige hetk.

Kasutage pastakat või õhukest markerit ja joonistage padjale täpid, mis näitavad, millise pikkusega kunstripsmeid soovite kasutada. Tõmmake pikad jooned, mis on loomulike ripsmete pikendused. Sel viisil jagame ripsmed segmentideks, märkides need ripsmepikkustele vastavate numbritega. Nii teame, milliseid ripsmeid pikendusprotseduuri ajal kasutada. See on kõik! Ripsmete kaardistamine ei ole pingutust ega aega nõudev ning võib olla väga kasulik.

Millele peaksite ripsmekaardi loomisel tähelepanu pöörama?

Pidage meeles, et harjutamine teeb meistriks. Ripsmete kaardistamine ei ole keeruline ja aja jooksul aretab iga ripsmestilist välja oma meetodi, kuid selleks, et see oleks õige, tasub tähelepanu pöörata mõnele olulisele tegurile:

  • Mõõtke mõlema silma pikkus korralikult. Pidage meeles, et mõlemad silmad ei ole alati ühesugused, nii et ripsmete sümmeetria säilitamiseks peate seda meeles pidama.
  • Samuti ärge unustage koostada ripsmekaart, kui teie klient istub või seisab. Kui ta on pikali asetsevad silmalaud gravitatsiooni tõttu erinevalt.
  • Kaardi saate ka silmalaule märkida väikeste täppidega. Seda tasub teha, sest kunstripsmeid kandes venitate sageli silmalaugu, muutes selle kuju. Täpid annavad teile protsessi üle suurema kontrolli.

NIPP: Ripsmekaardi koostamiseks pliiatsi valimisel valige mustast erinev värv. See võib olla roheline või roosa. See väsitab teie silmi palju vähem, sest ripsmete värv ja kaardi värv on üksteisega kontrastsed.

Valmis ripsmekaardid – kas tasub neid kasutada?

Valmis ripsmekaardid tulevad kleebistena, mille saad kleepida hüdrogeelpadjale. Need tagavad suure mugavuse ja loomulikult saate neid kasutada, kuid see pole alati parim valik. Põhjuseid on kaks.

  1. Kasutades valmis plaastreid, ei arenda te oma meetodit. Plaastrid on jagatud erinevate ripsmestiilide kaupa, kuid professionaalid usuvad, et parem on sellel alal praktilisi oskusi omandada. Lisaks hindab klient kindlasti teie individuaalset lähenemist ja tähelepanu.
  2. Nad võivad teha rohkem kahju kui kasu. Meeldetuletus: iga inimese silmad on täiesti erinevad ning parem ja vasak silm ei ole alati sümmeetrilised. Sama šablooni kasutamine vasakul ja paremal silmal võib luua asümmeetrilise välimuse. Seetõttu oleks kõige parem, kui ripsmestilist analüüsiks silmakujusid ja joonistaks ise ripsmekaardi, et luua ilus ja sümmeetriline ripsmevälimuse tulemus.

Ripsmete kaardistamine - kõige populaarsematele ripsmestiilidele

  • Nukusilma efekt: kasutage kõige pikemaid ripsmeid silma keskel. Nukusilma efekt on loodud selleks, et muuta silm ümaramaks ja seda visuaalselt avada. See efekt sobib ideaalselt mandlikujuliste või laialt asetuvate silmade omanikele.
  • Kassisilma efekt: seda efekti kasutatakse kõige sagedamini selleks, et muuta silm pikemaks. Suurendage järk-järgult ripsmete pikkust sisemisest silmanurgast välisnurgani. Ärge unustage siiski kasutada lühemaid ripsmeid (1 või 2 mm võrra) välisnurga ääres. Looduslikud ripsmed on selles piirkonnas lühemad ja mõnikord veidi nõrgemad, mis võib põhjustada ripsmete kiiremat väljalangemist või allapoole vajumist, mis rikub viimistletud välimust. Seda stiili peetakse sageli üsna universaalseks, kuid see sobib kõige paremini lähedal asuvatel või ümaratel silmadel.
  • Orava silma efekt: võite selle efekti seostada mäekujuga. See hõlmab ripsmete pikkuse järkjärgulist suurendamist silma sisenurgast kuni kaare kõrgeima punktini jõudmiseni, seejärel ripsmete pikkuse järkjärgulist vähendamist. Orava silma efekt on suunatud silma välisnurga tõstmisele, seega sobib see mandlikujuliste või lähedaselt asetsevate rippuvate laugudega silmade puhul.
  • Kimi efekt: üks populaarsemaid ja ihaldusväärsemaid ripsmepikendusefekte. Nagu fotol näha, täiustatakse iga järjestikust segmenti lisaks standardsele ripsmemahule pikemate ripsmetega, luues suurejoonelisi kiiri. See on veel üks universaalne efekt, kuid see sobib kõige paremini mandlikujulistele ja ümaratele silmadele.


Kirjuta kommentaar. See avaldatakse kohe, kui see on moderaatori poolt heaks kiidetud.
Privaatsuspoliitika

Meie veebisait kasutab küpsiseid, väliste tööriistade kasutamiseks ka kolmandate isikute küpsiseid. Kui kasutaja nõusolekut ei anna, kasutatakse ainult olulisi küpsiseid. Saad oma brauseris seadeid igal ajal muuta. Annad nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks?

Privaatsuspoliitika