Juhend: Kuidas kanda ripsmetušši nagu professionaal, et nautida kauapüsivat meiki kogu päeva vältel!

Juhend: Kuidas kanda ripsmetušši nagu professionaal, et nautida kauapüsivat meiki kogu päeva vältel!

Enamik meist ei mõista, et õige ripsmetušši pealekandmine võib meie välimust ja meigiesteetikat täielikult muuta. Ükskõik, kas olete õrnade ripsmete defineerimise fänn või eelistate tugevat ja silmatorkavat meiki, peaksite teadma, kuidas ripsmetušši õigesti kanda.

Mis teeb oskusliku ripsmetušši pealekandmise nii oluliseks?

Korralik ripsmetuši pealekandmine on teie silmadele definitsiooni andmise võti. Hea ja esteetiliselt meeldiva meigiga näevad silmad suuremad ja selgemad välja. Me kõik tahame pikki ja tihedaid ripsmeid, nii et ripsmetuššitootjad vastavad paljudele meie nõudmistele, luues uuenduslikke tihendavaid, pikendavaid või koolutavaid ripsmetušše ning mõnikord isegi need kolm efekti ühes ripsmetušše. Kui te aga ripsmetušši õigesti peale ei kanna, ei aita ka kõige kallim ja parim ripsmetušš.

Liiga palju toodet, kokkukleepuvad ripsmed, mis meenutavad ämblikujalgu, palju tükke, mis ripsmetelt maha pudenevad, ja laiali läinud mustad plekid silmalaugudel – need on halva ripsmetuši pealekandmise kõige levinumad tagajärjed, mis võivad meigi esteetika täielikult hävitada. Vastupidiselt võib see luua lausa groteskse efekti, millel pole stiilse meigiga absoluutselt mingit pistmist. Kui soovite neid äpardusi vältida ja unistate esteetiliselt meeldivast ja kauakestvast silmameigist, vaadake meie meiginõuandeid selle kohta, kuidas ripsmetušši õigesti peale kanda.

Kuidas ripsmetušši peale kanda – ettevalmistus on prioriteet!

See on võib-olla kõige olulisem samm ripsmetušši ripsmetel säilitamiseks. Ripsmetušš ei kleepu kindlasti ripsmetele, mis on kaetud nahahooldustoodete, meigi, tolmu või surnud naharakkudega. See on kõige olulisem aspekt kauapüsiva ja esteetilise meigi loomiseks ning see on samal ajal kõige sagedamini tähelepanuta jäetud tegevus. Saate oma ripsmeid rasvast puhastada väga lihtsal viisil. Piisab, kui neid korralikult hooldada ja näiteks veidi vahuse näogeeliga maha pesta või vähemalt veega korralikult üle loputada. Võite kasutada ka spetsiaalset ripsmete ja kulmude šampooni. Need õrnad tooted teevad mustuse, rasu ja meigijääkide eemaldamises head tööd.

Sel viisil ettevalmistatud ripsmed võtavad ripsmetušši omadused hea meelega vastu ja tagavad selle püsivuse. Painduvad ja niisutatud ripsmed kaitsevad ka ketendavaid tooteid!

Kuidas ripsmetušši peale kanda – kas ripsmekoolutaja kasutamine on kohustuslik?

Mitte tingimata! Kuigi see on parimate meigitulemuste saavutamiseks üsna oluline. Õigesti kasutatud ripsmekoolutaja kindlasti:

  • tõstab ripsmeid,
  • annab neile tugeva koolutuse,
  • muudab ripsmed pikemaks.

Kuidas kasutada ripsmekoolutajat? See on üsna lihtne ja intuitiivne. Järgige neid lihtsaid juhiseid, kuid pidage meeles, et ripsmekoolutajat kasutatakse ALATI enne ripsmetušši pealekandmist! Kasutades seda ripsmetuši järel, võivad ripsmed murduda!

  1. Liigutage avatud ripsmekoolutaja silmale lähemale ja veenduge, et kõik ripsmed oleksid koolutaja ülemise ja alumise osa vahelises pilus.
  2. Kui alumine ots on ripsmepiiri lähedal, pingutage seda mõõduka jõuga. Ärge unustage hoida ripsmepiirist distantsi ja ärge tõmmake ripsmekoolutajat, sest nii võite oma ripsmed välja rebida.
  3. Oodake 10-20 sekundit. Mida kauem ripsmeid koolutate, seda suurejoonelisem on efekt.
  4. Avage ripsmekoolutaja ja liigutage seda ripsmete otste suunas, seejärel sulgege see uuesti ja hoidke 5-10 sekundit – see tugevdab koolutust veelgi.
  5. Ongi valmis! Kui soovite efekte veelgi tõsta, võite toimingut korrata. Pidage aga meeles, et ripsmetušši tuleb kanda kohe peale ripsmekoolutaja kasutamist. See fikseerib koolutuse hästi.

NIPP: Kui soovite oma ripsmekoolutaja mõju tugevdada, võite seda näiteks fööniga kergelt soojendada. Lõppude lõpuks on ripsmed juuksed ja neid saab kõige paremini kujundada kuumuse abil.

Kuidas ripsmetušši peale kanda – asume asja juurde!

Mis on põhiline. Kui olete oma ripsmed juba põhjalikult puhastanud ja ripsmekoolutajaga koolutanud, on viimane aeg liikuda põhiküsimuse juurde: kuidas ripsmetušši peale kanda? Valdav enamus naisi lihtsalt lohistab harja üle ripsmete, alustades sageli keskosast ja sellega asi lõppeb. Kas selles on midagi valesti? Ei – kui teile meeldib ripsmeid peenelt esile tõsta, on see teie individuaalne valik. Kuid teie ripsmejoon ei tundu paksem ning ripsmed ei tundu pikemad ja tihedamad. Kui soovite seda muuta, peate pöörama tähelepanu mitmele olulisele tegurile.

OMA RIPSMETELE ÕIGE RIPSMETUŠŠI VALIMINE

Oluline on pöörata tähelepanu oma ripsmete vajadustele ja sellele, mida te nendega tegelikult teha tahad. Kui soovite neid pikendada, valige pikendav ripsmetušš, eelistatavalt selline, mis ka ripsmeid koolutab. Kas teie ripsmed on õhukesed ja heledad? Paksendav ripsmetušš on parim lahendus. Kas soovite maksimaalset pikkust, volüümi ja koolutust? Valige kolm-ühes ripsmetušš.

MUL ON SOBIV RIPSMETUŠŠ, MIS JÄRGMISENA?

On aeg meigiks. Kuidas ripsmetušši peale kanda? Pidage meeles, et pärast välja pudelist välja libistamist tuleb see üleliigsest tootest puhastada, võite selle lihtsalt salvrätikuga maha hõõruda. Kõige tähtsam on alustada pealekandmist ripsmejuurtest. See on ülioluline, et muuta ripsmepiir tihedamaks, ja lõppude lõpuks on just see, mida me kõik tahame, eks? Liigutage harja mööda ripsmeid ülespoole ja proovige teha siksakilisi liigutusi. See jaotab toote ideaalselt ripsmetele ja ripsmed eralduvad paremini, kuna harjased jõuavad ripsmete vahedesse. Kui kuni veidi kuivab (umbes 30 sekundit), saate tulemuse parandamiseks lisada veel ühe kihi.

NIPP: Kui soovite saavutada kassisilma efekti, kandke esimene kiht ripsmetušši silma keskosast kuni silma välisnurgani. Alles seejärel lisa veel üks kiht ripsmetušši kõikidele ripsmetele.

KUIDAS MA PEAKSIN RIPSMETUŠŠI ALUMISTELE RIPSMETELE KANDMA?

See sõltub sellest, kuidas te sellesse suhtute. Mõned ütlevad, et see on vajalik, sest ilma selleta tekib silmalaugudel kontrast. Selles on palju tõtt, eriti kui teile meeldib ripsmetušši tugevalt peale kanda. Nii et säilitage kindlasti tasakaal. Kui kannate ripsmetele ainult ühe peene kihi ja teile see efekt ei meeldi, ei pea te seda järgmisel korral tegema. Samuti pidage meeles, et kui teie juuksed on heledad (blondid, punased), võivad liiga ripsmetuššiga kaetud ripsmed teie näojoontega halvasti kontrastida.

KUIDAS KANDA RIPSMETUŠŠI ALUMISTELE RIPSMETELE?

Tehnikaid on kaks. Üks katab alumised ripsmed, hoides harja vertikaalselt. Puudutage ripsmeid harja otsaga ja veenduge, et ripsmed oleksid sel viisil eraldatud. See meetod sobib hästi lühikeste alumiste ripsmete puhul. Pikemate alumiste ripsmete omanikud võivad harja kasutada tavapärasel viisil, hoides seda horisontaalselt ja liigutades seda küljelt küljele. Kohandage meetod vastavalt oma vajadustele ja vaadake, kui mugavalt te end tunnete!

Kuidas ripsmetušši peale kanda – kas on võimalik ripsmetušši mõju veelgi tugevdada?

Nojah. Lisaks sellele, et lisate lihtsalt rohkem ripsmetušši või kasutate ripsmekoolutajat, võite investeerida ripsmetuši alust. Kui olete kunagi kohanud terminit läbipaistev ripsmetušš, siis see just sellest räägitigi. Seda tüüpi tooted on mõeldud meigi püsivuse suurendamiseks, ripsmete tihendamiseks ja pikendamiseks, ripsmete kooldumiseks ja niisutamiseks.

Seda toodet kantakse ripsmetele vahetult enne ripsmetušši pealekandmist. Ripsmetušši primer eraldab ripsmed hoolikalt ja katab need ühtlaselt, suurendades nende mahtu ja pikkust. See moodustab ripsmetele aluse, võimaldades ripsmetušil neid ühtlaselt katta, muutes selle primeri elastsusomaduste tõttu paremini kinnitumaripsmetušš ei ketenda ega määrdu silmade all.

Läbipaistev ripsmetušš sisaldab toitvaid ja niisutavaid koostisosi, nagu taimeekstraktid ja pantenool. Need muudavad ripsmed siledamaks, annavad neile sära, suurendavad valkude sünteesi ja tugevdavad neid oluliselt.

Kuidas ripsmetušši peale kanda – hoolitsege oma ripsmetušši eest

Ükskõik kui palju te ka ei üritaks oma ripsmetušši ideaalselt peale kanda – kui te ripsmetušši eest korralikult ei hoolitse, pole sellest palju kasu. Tasub oma kosmeetikatoodete eest hoolt kanda ja püüda nende eluiga pikendada, kasutades seda õigesti. Ripsmetušš nõuab sama. Lisaks sellele, et hoida seda üsna stabiilsel temperatuuril, päikese eest kaitstult, võite proovida ka pakendit hoida õhukindlana. Proovige harja väikese nurga all sisse ja välja libistada, et õhku vähem sisse pääseks ja ripsmetušš liiga kiiresti ära ei kuivaks. Ärge kunagi liigutage pintslit üles ja alla, et saada rohkem toodet! Lihtsalt eemaldage hari õrnalt ja kallutage seda viltu, et ripsmetušš kätte saada. Pidage meeles, et nii saate raha säästa, kuna te ei pea kuu aja pärast kulutama seda uuele ripsmetuššile.



Kirjuta kommentaar. See avaldatakse kohe, kui see on moderaatori poolt heaks kiidetud.
Privaatsuspoliitika

Meie veebisait kasutab küpsiseid, väliste tööriistade kasutamiseks ka kolmandate isikute küpsiseid. Kui kasutaja nõusolekut ei anna, kasutatakse ainult olulisi küpsiseid. Saad oma brauseris seadeid igal ajal muuta. Annad nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks?

Privaatsuspoliitika