Ripsmekunstniku esmatarbekaubad: pintsetid ripsmepikendustele

Ripsmekunstniku esmatarbekaubad: pintsetid ripsmepikendustele

Ripsmetehnikud saavad luua vapustavaid ripsmete tulemusi, mis kestavad nädalaid ja säästavad meie hommikusel meikimisel aega. Kuid selleks, et nende töö oleks igati tõhus - nad vajavad häid ripsmepintsete. Siit saate teada, miks need ripsmepikendustarvikud nii olulised on.

Mis vahe on ripsmepikenduspintsettidel ja tavalistel pintsettidel?

Esmapilgul, kui te pole selle teemaga kursis, on erinevus ainult välimuses. Tavalised pintsetid, mis teil on tõenäoliselt meigikotis olemas, on väikesed ja nende otsad peaksid korralikult kokku puutuma, et haarata täpselt kinni pisiasjadest, nagu soovimatud, üksikud kulmukarvad.

Kuidas on ripsmepikenduste pintsettidega lugu? Praegu turul olevad tarvikud on tõeliselt professionaalsed. Nende tarvikute loomiseks kasutatud materjalid on kõrgeima kvaliteediga, kuna need vastutavad nii stilisti kui ka tema kliendi mugavuse eest. Need tagavad individuaalsete kunstripsmete täpse haarde, kandes neile liimi ja kandes loomulikele ripsmetele. Ripsmepikenduspintsetid on ülikerged ja üsna painduvad ning seega – uskumatult käepärased. Miks see nii oluline on?

Ripsmepikenduspintsetid – professionaali käepikendus

Alates 2005. aastast alates ripsmepikenduste algusaegadest (peamiselt klassikalisel meetodil) on selle hoolduse populaarsus pidevalt kasvanud, kuid siis ei olnud nii palju kliente, kes soovisid seda proovida. Stilistid kasutasid Norra terasest pintsette, mis olid tolle aja jaoks ideaalsed tarvikud, kuid need olid üsna rasked. Hoolitsuse kättesaadavuse ja tuntuse kasvades tekkis ilusalongidel aina rohkem kliente ning ripsmestilistid hakkasid tasapisi tundma pinget, mida selliste pintsettidega töötamine põhjustab.

Seetõttu kasutavad nad praegu kergeid ja täpseid tarvikuid, mis ei koorma stilisti randmeid ega sõrmi pikkade tundide jooksul erinevate ripsmestiilide loomisel. Ripsmepikenduspintsettide otsad on mitmekesised, nii et iga ripsmekunstnik saab katsetada erinevaid versioone ja valida tarvikud, mis muudavad tema töö tõhusaks ja mugavaks.

LÕBUS FAKT: nagu meie käed, harjuvad ka ripsmepintsetid meie sõrmede survega. Seetõttu iga kord, kui ostate uued ripsmepikenduspintsetid, kuigi need on pärit samalt kaubamärgilt ja on täpselt samade omadustega, alguses tunne, nagu hoiaksite käes hoopis teistsuguseid pintsette. See tarvik kohandub meie käte ja tööga.

Ripsmepikenduste pintsetid – milliseid tüüpe me eristame?

Ripsmepikenduste paigaldamine nõuab lisaks oskustele ja kannatlikkusele ka õigeid tarvikuid. Ripsmepintsetid on selle protsessi juures võtmetähtsusega, nii et igal ripsmestilistil peab neid olema üsna suur ja mitmekesine varu. Need on jagatud kahte tüüpi:

  • sirged pintsetid – nende põhiülesanne on ripsmete eraldamine; nende pintsettide pikad ja kitsad otsad libisevad ripsmete vahele, nii et saame eraldada ühe valitud ripsme, millele kohe kunstripsme või kunstkobarripsme liimime,
  • kumerad pintsetid - nende roll on veidi erinev, kuna neid kasutatakse ripsmete aluselt välja tõmbamiseks, pärisripsmetele kandmiseks ja ennekõike – ripsmelehviku efekti loomise hõlbustamiseks.

NIPP: Kumerad pintsetid erinevad lisaks oma otstele ka kogu käepideme kujunduse poolest. Need on kitsenevad piirkonnas, mis näitab, kuhu tuleks nende kasutamisel survet avaldada. Kui tahame pintsetid maksimaalselt sulgeda, siis vajutame selles kohas pöialt kõige tugevamini. Siiski peate olema ettevaatlik ja kohandama kasutatavat jõudu vastavalt oma pintsetitüübile. Kui surve on liiga tugev, hakkavad painduvad pintsetid painduma ja lasevad ripsmed libisevad haardest välja, selle asemel, et neid hästi kinni hoida.

Millele pöörata tähelepanu ripsmepikenduspintsetide valikul?

Ripsmepikenduste pintsettide valik sõltub stilisti eelistustest ja tehnikast, mida ta aastatepikkuse kogemuse jooksul välja arendab. Asi pole selles, et pintsettide otsa kuju (kabja-, L-kujuline või 40° nurgaga) vastaks konkreetsele pikendusmeetodile. Pintsettidel on erinevad otsaprofiilid, et iga ripsmekunstnik leiaks endale sobiva tarviku.

Uurige, millele pintsettide valimisel tähelepanu pöörata:

  • Ripsmepintsettide materjal. Roostevaba või kirurgiline teras on parim valik, kuna pintsetid on lihtsalt kestvamad, vastupidavamad kahjustustele ja peavad kauem vastu. Lisaks on nende puhastamine palju lihtsam.
  • Ripsmepintsettide ergonoomika. Enne kui otsustate osta teatud pintsetid, kontrollige, kas nende kuju on teile mugav. See on kauni kujunduse võti, kuna õige kujuga tarvikud muudavad teie töö lihtsamaks ega koorma randmeid.
  • Ripsmepintsettide pigistamistugevus. Sellel on suur tähtsus ja soovitav on valida õrna pigistamistugevusega pintsetid. Tuletame meelde, et ripsmete kujundamisele kulub palju töötunde ja selle käigus ei tohiks käsi pingutada.
  • Pintsettide disain. Valige minimalism ja lihtsad hõbedased pintsetid ilma kaunistusteta, nagu käepideme värv, mis kulub tarviku puhastamisel maha ega näe enam esteetiliselt meeldiv välja. Samamoodi vältige tsingitud pintsette (kuldset värvi) või "vikerkaare" terasest valmistatud pintsette. Pintsettide puhastamine sonic pesuriga või tugevate kemikaalidega põhjustab koledaid värvimuutusi.
  • Need peaksid olema käsitsi valmistatud. Ostes pintsetid, mida soovite kasutada väga täpseks tööks, pead olema kindel, et need on hea kujuga ja kvaliteetsed. Professionaalselt kontrollitakse ja testitakse ainult käsitsi valmistatud pintsette.

Ripsmepikenduspintsetid – mis vahe on ühe- ja topeltklambriga ripsmepintsettidel?

Ripsmepintsetid jagunevad ühe- ja kahekontaktilisteks. Klamber on koht, kus pintsetid sulguvad. See on pintsettide ainus tehniline omadus, mis eristab neid kasutusala poolest.

  • Ühe tihvtiga pintsetid – sulgemisel puutuvad pintsettide otsad kohe kogu pikkuses kokku.
  • Topeltklambriga pintsetid - sulgemisel puutuvad pintsettide otsad kokku ainult ühes kohas ja alles peale surve suurendamist (pintsettide pingutamist) tulevad kogu otsad kogu pikkuses kokku.

Mida see praktikas tähendab? Ühe tihvti pintsetid tagavad ripsmete täpse haaramise ja pealekandmise. Neid saab kasutada ripsmelehviku efekti loomisel ribarullimise või põimimismeetodil. Kahekordse klambriga pintsetid hõlbustavad ripsmelehviku efekti loomist edasi-tagasi liigutamise meetodil, mis on kõige populaarsem ja kiireim meetod ripsmelehviku efekti loomiseks. Kuidas need erinevad meetodid töötavad?

Ripsmelehviku efekti loomise meetodid

Ripsmelehviku efekti loomiseks on viis meetodit, nimelt.

  • Edasi-tagasi liigutamise meetod – topeltklambriga pintsettide abil haarame liimiribale vajaliku arvu ripsmeid. Pingutame pintsetid õrnalt (nii, et ripsmed jääksid kahe kokkusurumata otsa vahelisse ruumi) ja raputame minimaalsete liigutustega pintsette küljelt küljele, kuni ripsmed laiali jaotuvad ja lehviku moodustavad. Seejärel pingutame pintsetid maksimaalselt kinni, eemaldame lehviku riba küljest ja kanname silmale.
  • Ulata ja võta meetod – see 2D-ripsmete jaoks mõeldud meetod hõlmab kahe ripsmeriba servast haaramist pintsettidega ja nende eemaldamist tõmbamisliigutusega. lihtsalt tuleb seda teha õrnalt, et mitte kahjustada õrnu ripsmeid.
  • Ribarullimise meetod - rebi ribalt vajalik kogus ripsmeid, kuid ainult kuni poole pikkusest, et neid ei eemaldataks ribalt täielikult. Seejärel kraapige pintsettide otste abil ripsmeid õrnalt, kuni need moodustavad korraliku lehviku, sulgege pintsetid täielikult ja kandke ripsmelehvik loomulikele ripsmetele.
  • Põimimismeetod – haarake liimiribalt valitud arv ripsmeid ja asetage need ribale veidi kaugemale. See suurendab vabadust ripsmelehviku loomisel. Eraldage pintsettide otstega ripsmelehvik ja seejärel kandke tekkinud lehvik ripsmetele.
  • Sõrmemeetod – rebige ribalt pintsettidega vajalik kogus ripsmeid ja moodustage sõrmeotstega ripsmelehviku efekt.

Ripsmelehvikute loomine on kunst, mis nõuab täpsust ja harjutamist. Erinevad tehnikad tagavad erinevad efektid, alates loomuliku välimusega ripsmetest kuni ekspressiivsete ripsmestiilideni. Iga tehnika nõuab osavust ning õige meetodi valik sõltub mõnikord soovitud efektist, kasutatavast ripsmetüübist ning ripsmetehniku ja tema kliendi isiklikest eelistustest.



Kirjuta kommentaar. See avaldatakse kohe, kui see on moderaatori poolt heaks kiidetud.
Privaatsuspoliitika

Meie veebisait kasutab küpsiseid, väliste tööriistade kasutamiseks ka kolmandate isikute küpsiseid. Kui kasutaja nõusolekut ei anna, kasutatakse ainult olulisi küpsiseid. Saad oma brauseris seadeid igal ajal muuta. Annad nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks?

Privaatsuspoliitika