Kõige populaarsemad vead ripsmetušši pealekandmisel, mida peaaegu iga naine teeb

Kõige populaarsemad vead ripsmetušši pealekandmisel, mida peaaegu iga naine teeb

Ripsmetušši pealekandmist peetakse meigiprotseduuri kõige lihtsamaks sammuks. Kuid enamik meist ei mõista vigu, mis takistavad meie ripsmetušil kogu päeva vältel peal püsimast või muudavad selle efekti halvemaks. Vaadake, kas teete mõnda neist vigadest ja kõrvaldage need esimesel võimalusel.

Ripsmetušši pealekandmine ebaõnnestus. Miks te ei ole oma silmameigiga rahul

Halvasti peale kantud ripsmetušš võib kindlasti teie tuju rikkuda, eriti kui märkate keset päeva kohutavad, ämblikujala laadsed ja kokkukleepunud ripsmeid. Ka ripsmetušš, mis põhjustab pesukaru silmi või ketendamist ja pudenemist põskedele, ei pane teid paremini tundma. Ripsmetušši pealekandmise vead võivad ka teie ripsmete tervist halvendada, põhjustades kuivust, murdumist või isegi liigset väljakukkumist. Allpool võtame kokku kõige populaarsemad ripsmetušši pealekandmise vead, mida saate hõlpsalt kõrvaldada.

Ripsmetušši pealekandmise vead

  • Kannate peale liiga palju ripsmetušši

Unistades suurejoonelistest efektidest, kipume meikimise käigus kandma peale paar kihti ripsmetušši. See pole halb, kuid – nagu alati – mõõdukus on teretulnud. Pealekandmise ajal on samuti ülimalt oluline eemaldada harjaselt üleliigne ripsmetušš. Võite kasutada salvrätikut. Me ei soovita seda tootepakendi enda peale ära pühkida, sest see tõenäoliselt kuivab seal peal ära ja lihtsalt hakkab ketendama.

Julgete ripsmete volüümikuse ja pikkuse saavutamiseks vajame kõige rohkem kahte või kolme kihti, kuid on ka paremaid lahendusi, mida soovitame. Esiteks peaksite otsima kindla eesmärgiga ripsmetušši. Kosmeetikaturg pakub paljusid pikendavaid või volüümiandvaid ripsmetušše, mis vajavad teie ripsmetele soovitud välimuse andmiseks vaid ühte katmist.

Veel üks tõhus lahendus on ripsmetušši primeri kasutamine. See on väärtuslik toode, kuna sellel on konditsioneerimis- ja kaitseefektid. Ripsmetuši alus hõlbustab ripsmetuši pealekandmist, vähendab ketendamist ja määrdumist, lisaks annab see ripsmetele märgatavalt paksust juurde ja lukustab hüdratsiooni. Ripsmetušši primeri toitvad koostisosad tungivad ripsmetesse ja hooldavad neid ning soovitud ripsmepaksuse ja pikkuse saavutamiseks on vaja vaid ühte ripsmetušši kihti.

  • Kasutate ripsmekoolutajat valesti

Kahjuks, kuigi see on üks populaarsemaid meigitarvikuid, ei kasutata seda alati õigesti. Mis kõige tähtsam, ripsmekoolutajattuleb kasutada enne ripsmetušši pealekandmist. Selle kasutamine pärast ripsmetušši pealekandmist võib lõppeda ripsmete murdumise või väljatõmbumisega!

Ärge unustage kasutada seda alati puhastel, meigivabadel ripsmetel. Tarvik võimaldab teil ripsmeid tõsta ja koolutada ning hea ripsmetušši abil püsib efekt terve päeva.

  • Lisate ripsmetušši päeva jooksul juurde

Kiiretel päevadel võib töö kiirustamine ja ülekoormus mõjutada meie meiki. Meigi parandamine on täiesti okei, kuid värske ripsmetušši kandmine ripsmetele, mis olid juba tunde varem ripsmetuššiga kaetud, on suur viga. Pikaaegsel kandmise ajal koguvad ripsmed meie riietelt tolmu ja ebemeid, mistõttu värske ripsmetušši kiht kleebib ripsmed kokku ja muudab need tükilisteks, muutes meie välimuse halvemaks.

Kui soovite kanda rohkem ripsmetušši, on mõistlik eemaldada varem kantud ripsmetušš. Kasutage vatipadja ja vatitikke. Asetage padjake ripsmete alla ja eemaldage toode õrnalt, libistades märja vatitikuga ripsmete juurtest otsteni. Seda tehes ei riku te kogu oma meiki. Nüüd saate kanda peale uue ripsmetušši kihi.

  • Sa kasutad vana ripsmetušši

Igal tootel on aegumiskuupäev ja nii ka ripsmetušil. Formaalselt tuleks ripsmetušši vahetada iga kahe või kolme kuu tagant. Aegunud toode ei taga ühtlast katvust; see muutub tihkemaks, nii et see kantakse ripsmetele ebaühtlaselt ja kleebib need kohe kokku. Moodustunud tükid ei näe kindlasti korrektsed välja. Asja teeb hullemaks see, et need satuvad suure tõenäosusega silma, põhjustades põletustunnet, vesisetavaid silmi ja punetust. Vana ripsmetušš mõjub ripsmekarvadele väga halvasti. See muudab ripsmed kuivaks ja võib põhjustada ripsmete murdumist ja halvimal juhul ripsmete väljalangemist.

Pidage meeles, et silmaorgan on äärmiselt õrn ja see ei tohiks selliste riskidega kokku puutuda. Ripsmetuššide väljavahetamine ei tähenda ainult hoolitsemist kena meigi välimuse, vaid ka teie heaolu ja tervise eest.

  • Pumpate õhu ripsmetušši torusse

Kui palju kordi olete oma ripsmetušši pulka pumpanud, püüdes seda võimalikult palju tootega katta? See on suur viga! Seda tehes pääseb toote sisse õhku, mis lühendab teie ripsmetušši eluiga.

Optimaalse koguse ripsmetušši vardale saamiseks keerake seda tuubis kerge nurga all, et toode pudeli seest välja võtta. Ripsmetušš nakkub harjase külge paremini kui siis, kui sa seda pidevalt sisse ja välja liigutate.

  • Vaatate ripsmetušši pealekandmise ajal üles

Kas kipute silmalaugusid määrima või isegi määrite ripsmetušiga kulmud? Tõenäoliselt vaatate ripsmetušši peale kandes üles. Proovige ripsmetušši peale kanda alla vaadates, ideaalsel juhul hoides silmad pooleldi kinni. See hoiab ära toote nahale sattumise ja loote ilusama ripsmekoolutuse. Liigutage harja alati edasi-tagasi, et ripsmed kergemini eraldada ja ühtlaselt ripsmetuššiga katta.

Kui vaatate ripsmetušši kandmise ajal üles, toimub ka teie otsaesisel midagi halba. Süvendate laubajooni, mis võib kiirendada naha vananemisprotsessi.

NIPP: Kui kogemata määrite oma nahka, ärge puhastage seda kohe ära. Saate oma näomeigi muretult lõpetada ja seejärel lihtsalt küüntega ära kraapida. Ei jää jälgegi. Märg ripsmetušš seevastu määrib suurema tõenäosusega veelgi hullemini ja võtab rohkem teie väärtuslikku aega.

  • Alumised ripsmed – kas kannate liiga palju ripsmetušši või ei kasuta seda üldse

Ilmselt igivana ripsmetušši dilemma. Oluline on leida õnnelik meedium. Alumised ripsmed tuleb samuti katta ripsmetuššiga, sest meigita jätmisel võib jääda tugev kontrast. Kui ülemiste ja alumiste ripsmete vahel puudub tasakaal, on see märgatav ja silmad tunduvad väiksemad. Teisest küljest võib alumistele ripsmetele rohke ripsmetušši kandmine jätta ripsmed naljakaks ja ülekoormatuks.

Harja otsa kasutamine on parim viis ripsmetušši kandmiseks alumistele ripsmetele. Saadaval on ka spetsiaalse õhukese aplikaatoriga ripsmetušše, mis katavad alumised ripsmed probleemideta.

MÄRKUS: Kui teil on "peidus silmad", on kõige parem, kui te ei kanna ripsmetušši alumistele ripsmetele. Vastasel juhul võivad teie silmad tunduda kurvad.

  • Kasutate sageli veekindlaid tooteid

See võib tunduda süütu, kuid veekindlate ripsmetuššide paks konsistents nõuab rohkem aega enne magamaminekut meigieemaldamisel. Väsinud ja ärritunud olekus kipume silmalauge karmilt hõõruma, mis on väga ohtlik – tavaliselt murrab see ripsmekarvu või langevad need enneaegselt välja. Pidage meeles, et kui otsustate veekindla ripsmetušši kasuks, otsustate pühendada rohkem aega selle õrnale eemaldamisele.

  • Te ei eemalda meiki

Kui olete mõelnud, mis on halvim asi, mida saate oma ripsmetele teha, on see ripsmehoolduse unustamine. Igasugune meik muudab ripsmed ja naha raskemaks, mistõttu on oluline lasta neil öösel puhata. Ripsmetušš katab ripsmed, nii et isegi kõige kallimad ja parimad koostised võivad teie ripsmeid kahjustada, kui neid liiga kaua kanda. Kui unustate ripsmetušši eemaldamise pideval, on ripsmete kuivus garanteeritud. Pidage alati meeles enne magamaminekut meik maha võtta. Kui soovite oma ripsmeid veelgi rohkem hooldada, on turul saadaval spetsiaalsed kulmu- ja ripsmešampoonid.

Kas ripsmehoolduse ja silmameigi vahel on seos?

Igapäevasel ripsmehooldusel on suur mõju teie meigi tulenusele. Ripsmetušš kinnitub paremini tervetele ripsmetele. Kui teil on hõredad ripsmed, võivad pärast nende ripsmetuššiga katmist tekkida märgatavad tühimikud. Seetõttu peate ülaltoodud vigu vältima ja oma ripsmeid igapäevaselt hooldama.

Ripsmete hooldus. Kuidas ripsmeid tugevdada?

Ripsmete tugevdamiseks on kolm kõige populaarsemat ja tõhusamat viisi, taskukohased ja rahakotisõbralikud.

  • Ripsmeseerum. Üha rohkem on tooteid, mis aitavad meil saavutada tihedamad ja tugevamad ripsmed. Erinevatel ripsmeseerumidel on spetsiaalselt loodud koostis, mis on vitamiinide ja toitainete poolest rikas. Need taastavad ja kaitsevad ripsmeid ning stimuleerivad ripsmete kasvu.
  • Kastoorõli. Selle positiivne mõju on tuntud juba pikka aega, kuna see on populaarne juukseõli, millel on palju eeliseid. Selgub, et see toimib suurepäraselt kulmude ja ripsmete tugevdamisel. Õli muudab need niisutatuks, tihedamaks ja läikivamaks. Kastoorõli on suurepärane juuste kasvu stimuleerimiseks.
  • Toidulisandid. Optimaalne vitamiinide, mineraalide ja toitainetega varustamine toob kasu kogu organismile. Kõik puudused ilmnevad nõrgemate juuste ja küünte kaudu. Apteekidest leiame palju ravimtaimedel põhinevaid tooteid ainepuuduste täiendamiseks.

Vaadake meie postitust, kui soovite ripsmehoolduse kohta lisateavet.



Kirjuta kommentaar. See avaldatakse kohe, kui see on moderaatori poolt heaks kiidetud.
Privaatsuspoliitika

Meie veebisait kasutab küpsiseid, väliste tööriistade kasutamiseks ka kolmandate isikute küpsiseid. Kui kasutaja nõusolekut ei anna, kasutatakse ainult olulisi küpsiseid. Saad oma brauseris seadeid igal ajal muuta. Annad nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks?

Privaatsuspoliitika