Naturaalne ripsmehooldus. Õppige oma ripsmeid õigesti hooldama

Naturaalne ripsmehooldus. Õppige oma ripsmeid õigesti hooldama

Me kõik tahame tunda end tervena ja hea välja näha. Seetõttu on viimastel aastatel teadlikkus naha- ja juuksehoolduse vastu palju tõusnud. See kehtib ka kulmude ja ripsmete kohta ning viimased mängivad meie tervises olulist rolli. Need pakuvad meie silmadele ilusat raamistikku ning lisaks kaitsevad silmi. Uurige, kuidas oma ripsmeid tõhusalt hooldada!

Ripsmehooldus – miks peaksite oma ripsmeid hooldama?

Nendel väikestel karvadel, mis ümbritsevad meie silmi, on naturaalne elutsükkel ja nende kadu on loomulik, nii et te ei peaks muretsema põselt ripsmete leidmise pärast. Iga päev kaotame silma kohta 2–3 ripsmekarva, kuid nende asemele hakkavad kohe kasvama uued.

Ripsmete olulisus silmadele

Ripsmed tagavad meie silmade niisutamise ja vähendavad õhuvoolu, mis jätab silmad kuivaks või puutub kokku väliste teguritega, nagu tolm või higi. Nad filtreerivad päikesevalgust, kaitsevad silmi ohtliku kiirguse eest ja annavad samuti märku lähenevatest ohtudest, toimides sarnaselt kassivurrudele. Kui miski läheneb teie silmale ja puudutab teie ripsmeid, käivitab see teie silmalaugude sulgemise refleksi. Seetõttu on nii oluline teada, kuidas oma ripsmeid hooldada, et need oleksid alati heas korras.

Ripsmete hooldus – kuidas ripsmeid hooldada?

Loomulike ripsmete tugevdamiseks ja toitmiseks on mitu lihtsat viisi. Need on lihtsad nipid, mida me kõik saame oma igapäevasesse rutiini lisada. Teie ripsmed tagastavad teene, moodustades teie silmale kauni lehviku. Siin on mõned viisid oma ripsmete eest hoolitsemiseks.

Meigieemaldus – olge silmade suhtes õrn

Pöörake tähelepanu sellele, kuidas oma silmalaugusid puhastate. Ärge kohtlege oma ripsmeid kui vaenlast ja olge nende vastu õrn. See on suureks abiks ripsmete õiges seisukorras hoidmisel. Peate vaid vatipatja meigieemaldusvahendis leotama ja suruma selle silmale. Vajutage seda kergelt vastu oma ripsmeid ja oodake mõni sekund, seejärel liigutage vatipadjakest ettevaatlikult allapoole, järgides ripsmete kasvu suunda. Vajadusel korrake toimingut. Ärge kunagi hõõruge silmi ja proovige alati oma ripsmeid väga põhjalikult puhastada. Kui neile jääb ripsmetušši jääke, võib see põhjustada liigset kuivust või silmapõletikku.

Ripsme- ja kulmušampoon – jah või ei?

Põhjalik meigieemaldus peaks meigitooted hästi lahustama ja neid palju paremini pestavaks muutma, nii et pärast meigi eemaldamist puhastage oma nägu alati näogeeliga. Siiski ei pääse te sellega alati ligi kõikide pisikeste ripsmetevahedeni. Lisaks võivad mõned puhastustooted silmi ärritada. Seetõttu on hiljuti iluturule jõudnud ripsme- ja kulmušampoonid. Nendel kosmeetikatoodetel on õrn koostis ja õige pH. Need ei ärrita silmi ja puhastavad ripsmeid hoolikalt. Võite kasutada peent harja, et jaotada šampoon karvadele ja pääseda ligi kõikide ripsmete ja kulmude vahele.

Ripsmeseerum – kaunite ripsmete võti

Ripsmeseerumid on olnud juba mõnda aega ülipopulaarsed ning neid saab toetada positiivsete arvustuste ja nähtavate tulemustega. Need tugevdavad kindlasti ripsmeid, stimuleerivad nende kasvu ja neil on kaitsvad omadused. Siiski on oluline neid süstemaatiliselt kasutada.

Seerumis sisalduvad koostisained vastutavad nende toime eest. Kõige tavalisemad on:

  • kastoorõli, mis tõstab karvade tihedust ja hoiab ära ka hapruse,
  • hüaluroonhape, mis vastutab karvade maksimaalse niisutamise eest,
  • keratiin, mis on karvade peamine ehitusmaterjal,
  • aloe vera, mis vähendab ärritust ning millel on rahustavad, taastavad ja niisutavad omadused.

Need tooted võivad parandada kulmude seisukorda ja neid oluliselt pikendada või tihendada. Tutvu Nanolash Eyelash Serumiga ja anna oma ripsmetele uus dimensioon.

Valige õige näohooldus

Silma seerumid ja kreemid võivad olla allergeensed ja komedogeensed. Isegi kui need on dermatoloogiliselt ja oftalmoloogiliselt testitud, vegan koostisega ja sisaldavad ainult looduslikke koostisosi, ei pruugi need teie jaoks toimida. Õige nahahooldusvahendi valimine on sageli katse-eksituse meetod, kuid ainult nii saab leida õrnale silmaümbruse nahale sobiva toote. Kõik meie kehas koordineerub üksteisega, seega on naha seisund karvafolliikulite jaoks oluline.

Kuidas hoolitseda ripsmete eest - kodused abinõud

Tõenäoliselt olete mõelnud, kas on olemas ohutuid koduseid abinõusid, mis aitavad teil oma ripsmete eest hoolitseda. Neid on palju! Mõjude ilmnemine võtab tavaliselt rohkem aega, kuid võib olla sama tähelepanuväärne.

Ripsmete hooldus - õlid ja oliiviõli

Kastoor-, argaania- ja kookosõlil on meie keha tervist edendavad omadused. Need töötavad suurepäraselt juuste, kulmude ja ripsmete hooldusena. Nende ripsmetele kandmine tihendab ja niisutab neid oluliselt ning muudab need pehmeks ja läikivaks. Õlid kaitsevad karvu niiskuse ja valgu kadumise eest ning muudavad juuksevarre paindlikumaks. Oliiviõli sisaldab E-vitamiini, mis toidab ripsmeid ja stimuleerib karvakasvu. See sisaldab ka polüfenoole, millel on antioksüdantsed omadused.

Nende taastavatest omadustest saate ainult kasu. Lihtsalt kandke väga väike kogus õli puhtale harjasele ja harjake ripsmed läbi. Selle õlise ja paksu konsistentsi tõttu on parem seda kasutada öisel ajal. Tulemused on nähtavad juba mõne nädala pärast, kuid oluline on hooldust regulaarselt korrata.

Ripsmete hooldus - aloe vera ja roheline tee

Aloe vera on tuntud taim, selle mahl on niisutavate ja antibakteriaalsete omadustega. Seda saab kasutada eraldi või koos ripsmeõlidega. Mis tahes kujul mõjub see karvadele kasulikult.

Roheline tee, kuigi see võib kõlada üllatavalt, mõjub suurepäraselt ka meie karvadele. Sellel on antioksüdantsed omadused ja see on silmadele ohutu, seega on selle kasutamine ripsmetel täiesti ohutu. See on ripsmeseerumite tavaline koostisosa, kuna sellel on tugevdavad ja stimuleerivad omadused.

Ripsmete hooldus – vitamiinide ja mineraalainete lisamine

See on tavaline ja laialt levinud meetod. Apteekidest on lihtne hankida toidulisandeid, mis aitavad meie kehas puudujääke täita. Juuste, naha ja küünte kehva seisundi kõige levinumad süüdlased on A- ja C-vitamiin, tsink, raud ja biotiin ning oomega-3 polüküllastumata rasvhapped. Enne toidulisandite kasutama hakkamist tasub aga üle kontrollida, kas teil kindlasti on aine puudujääke, sest ka liigsed mineraalid ja vitamiinid ei tee meile head.



Kirjuta kommentaar. See avaldatakse kohe, kui see on moderaatori poolt heaks kiidetud.
Privaatsuspoliitika

Meie veebisait kasutab küpsiseid, väliste tööriistade kasutamiseks ka kolmandate isikute küpsiseid. Kui kasutaja nõusolekut ei anna, kasutatakse ainult olulisi küpsiseid. Saad oma brauseris seadeid igal ajal muuta. Annad nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks?

Privaatsuspoliitika