Ripsmete tõstmine ja lamineerimine. Kõik, mida peaksite teadma

Ripsmete tõstmine ja lamineerimine. Kõik, mida peaksite teadma

Olete kindlasti kuulnud asjast, mida nimetatakse ripsmete tõstmiseks või ripsmete lamineerimiseks. See on kindlasti parim viis ripsmete välimuse ja seisundi edendamiseks. Need püsivad paigal ja näevad tihedamad välja, mis ilmselgelt lisab silmadele imetlusväärset definitsiooni. Lisateabe saamiseks jätkake lugemist!

Mis on ripsmete tõstmine ja millised mõjud sellel on?

Hooldus on mõeldud ripsmekarvade tugevdamiseks, täites need keratiini valgu ehk karva ehitusmaterjaliga. Ripsmete tõstmine ja lamineerimine hõlmab spetsiaalsete karvastruktuuri muutvate lahenduste rakendamist. Need lahustavad disulfiidsidemed, et ripsmeid oleks lihtsam hallata ja need imavad toitaineid kergemini, seejärel taastavad sidemed ja tihendavad karva kutiikuli.

Mis vahe on ripsmete tõstmisel ja ripsmete lamineerimisel?

Tuleb märkida, et iga lamineerimisprotsess tähendab üksnes ripsmete tõstmist, kuid mitte iga ripsmete tõstmine pole ripsmete lamineerimine. Me ei saa neid termineid vaheldumisi kasutada.

  • Ripsmete tõstmine annab ripsmetele soovitud kuju. Ripsmete tõstmise protsessis kasutatavate vahendite eesmärk on muuta karvad paremini hallatavaks. Tänu sellele saame spetsiaalsete silikoonvarraste ja ripsmeliimi abil ripsmeid üles tõsta, paigal hoida ja luua soovitud koolutuse.
  • Ripsmete lamineerimist võib nimetada keratiiniga ripsmete tõstmiseks ja see on tavaliselt kogu hoolduse viimane etapp, mille eesmärk on äsja keemiliste lahustega kaetud ripsmete niisutamine. Lüngad ripsmetes täidetakse keratiiniga ning ripsmed muutuvad elastseks, tugevaks ja on ekstra kaitstud.

Mõju pärast ripsmete tõstmist ja lamineerimist

Ripsmete tõstmise ja lamineerimise suurim eelis on see, et ripsmed näevad välja loomulikud ning tulemus ei tundu liialdatud. Need on täiuslikult eraldatud, läikivad ja paksemad, mis annab neile tervislikuma välimuse. See on põhjus, miks enamik naisi oma ripsmetuššidest ja ripsmekoolutajatest loobuvad. Loomulikult võite neid kasutada pärast ripsmete tõstmist – see on täiesti teie otsustada.

Tulemused pärast ripsmete tõstmist:

  • püsiv ripsmete tõstmise efekt
  • ripsmete koolutamine ja pikema välimusega ripsmed
  • sügavam ripsmevärv (kui kasutada ka ripsmevärvi)

Tulemused pärast ripsmete lamineerimist:

  • sügavalt toidetud, tugevad ripsmed
  • tihedama välimusega ripsmed
  • ripsmete elastsus ja sära
  • loomulikud, kauakestvad tulemused

Ripsmete tõstmine ja lamineerimine. Mida see hõlmab?

Allpool tutvustame ripsmete tõstmise ja lamineerimise protsessi, mis hõlmab alati samu etappe, olenemata sellest, kas teete seda salongis või teete seda ise, kasutades kodus kasutatavat ripsmete tõstmise komplekti. Hooldus kestab umbes poolteist tundi.

1. SAMM. VALMISTAGE OMA RIPSMED ETTE

Puhastage oma ripsmed sügavalt meigijääkidest, tolmust ja õlist. Kasutage julgelt spetsiaalselt valmistatud ripsme- ja kulmušampooni.

2. SAMM. ERALDAGE ALUMINE SILMLAAU JA ALUMISED RIPSMED

Võite kasutada spetsiaalseid hüdrogeelplaastreid. Asetage need lihtsalt silmalaule, eraldades ülemised ja alumised ripsmed. Sellega vähendate ülemiste ja alumiste ripsmete kokkukleepumise ohtu.

3. SAMM. VALIGE PARIMAD SILIKOONRIBAD

Kasutage ripsmete tõstmiseks ja lamineerimiseks silikoonribasid. Valige oma silma jaoks parim suurus ja asetage riba üle kogu ülemise silmalau. Kui kardate, et ribsliigub, saate selle kinnitada ripsmete tõstmise liimiga.

4. SAMM. VALMISTAGE OMA RIPSMED HOOLDUSEKS ETTE

Kasutades sama liimi ja spetsiaalset ripsmete tõstmise kammi, kinnitage ülemised ripsmed riba külge. Püüdke hoida ripsmed täpselt eraldatud.

5. SAMM. AVA KUTIIKULI SOOMUSED

Kasutage aktiveerivat lahust ripsmete tõstmiseks ja lamineerimiseks. See on mõeldud karvastruktuuri lõdvestamiseks, mis muudab ripsmeid hõlpsamalt kujundatavaks ja hallatavaks. Kandke toode ripsmetele puhta aplikaatoriga umbes ühe millimeetri kaugusel ripsmepiirist. Karvad saavad keratiiniannuse ja imavad endasse kõik vajalikud toitained. Umbes 7–10 minuti pärast eemaldage toode vatipadja või muu puhta aplikaatoriga.

6. SAMM. SÄILITAGE RIPSMETÕSTMISEFEKTI

Kasutage neutraliseerivat lahust ripsmete tõstmiseks ja lamineerimiseks. Toode on mõeldud aktiveeriva lahuse neutraliseerimiseks ja kutiikuli soomuste sulgemiseks. Kandke lahus puhta aplikaatoriga umbes ühe millimeetri kaugusele ripsmepiirist ja jätke mõjuma 7–10 minutiks. Lõpuks eemaldage toode puhta vatipadja või muu puhta aplikaatoriga.

7. SAMM. KASUTAGE RIPSMEVÄRVI (VALIKULINE)

Kui soovite ripsmeid ripsmete tõstmise protsessi ajal tumedamaks toonida, peaksite seda kasutama selles etapis. Jätke värv ripsmetele toote tootja poolt näidatud viisil (vt täpset aega pakendilt).

8. SAMM. AEG PALSAMIKS

Ripsmete tõstmiseks ja lamineerimiseks mõeldud keratiinpalsam parandab hoolduse tulemusi. Selline seerum lisab ripsmetele siledust, annab loomuliku sära, elastsuse ja vastupidavust. Kandke see umbes ühe millimeetri kaugusele ripsmepiirist ja laske mõjuda 7–10 minutit. Järgmisena peske see märja vatipadjaga maha.

9. SAMM. EEMALDAGE HOOLIKALT RIBA

Silikoonriba eemaldamisel saate kasutada märga vatitiku otsikut. Libistage see õrnalt ja ettevaatlikult varda alla. Ripsmete tõstmise liim on vees lahustuv, nii et varras tuleb silmalau ja ripsmete küljest kergesti lahti. Kasutage ripsmete viimisltemiseks ühekordset harja ripsmete läbi kammimiseks.

Mida meeles pidada pärast ripsmete tõstmist ja lamineerimist?

24 tunni jooksul pärast ripsmete tõstmise protsessi on oluline olla ettevaatlik. Ärge niisutage ega puudutage oma ripsmeid. Ärge kasutage meiki ja jätke ripsmete piirkond vahele, kui kasutate nahahooldust, nagu näoniisutajad ja õlid. 24 tunni pärast võite hakata oma ripsmeid hooldama. Hea kvaliteediga õlide kasutamine ripsmete niisutamiseks on parim valik, sest pärast ripsmete tõstmist ja lamineerimist imavad ripsmed väga hästi kõikvõimalikke toitaineid ja vitamiine.

Ripsmete tõstmine ja lamineerimine. Kui kaua see kestab ja millal hooldust korrata?

Nii nagu peakarvadel, on ka ripsmetel naturaalne elutsükkel ja ripsmekarvad langevad teatud hetkel välja. Teisisõnu, mõju pärast ripsmete tõstmist sõltub loomulikust protsessist. Arvestades ripsmete keskmist eluiga, püsivad tulemused umbes 5 nädalat, kuid see pole reegel. Mõnel juhul kestab ripsmete tõstmis- ja lamineerimisefekt isegi 7 nädalat.

Optimaalne aeg, mille järel tuleks ripsmete tõstmist korrata, on 5–7 nädalat. Selle ajavahemiku möödudes asenduvad vanad lamineeritud ripsmed kõige tõenäolisemalt uute ripsmetega.

Ripsmete tõstmise ja lamineerimise vastunäidustused:

  • allergiline silmahaigus
  • naha koorumine silma piirkonnas
  • konjunktiviit ja muud infektsioonid
  • silmade ülitundlikkus
  • katarakt ja glaukoom
  • odraiva, keratiit
  • keemiaravi

Ripsmete tõstmine ja lamineerimine – arvamused

Leiate arvustusi ripsmete tõstmise komplektide kohta ja kuulete oma sõprade arvamusi ravi kohta või loete neid Internetist. Need on selgepiirilised: naised, kes on teinud ripsmete tõstmist, on tulemustega rahul ning armastavad nende hämmastavat ripsmekoolutust ja volüümi. Nad hindavad ka pikaajalist toimet ja enamik neist kordab hooldust.

Ripsmete tõstmine kodus. Kas see on seda väärt?

Üldjuhul hõlmab ripsmete tõstmine kodus samu etappe ja tooteid nagu professionaali hooldus. Peate lihtsalt ostma spetsiaalse kodus kasutatava ripsmete tõstmise ja lamineerimise komplekti; selle leiate meie Nanolashi poest. Komplekt sisaldab selgeid ja arusaadavaid juhiseid ja kõiki olulisi tarvikuid. Võite kasutada ülaltoodud juhendit ja nautida salongikõlbulikke, veatuid ripsmeid!



Kirjuta kommentaar. See avaldatakse kohe, kui see on moderaatori poolt heaks kiidetud.
Privaatsuspoliitika

Meie veebisait kasutab küpsiseid, väliste tööriistade kasutamiseks ka kolmandate isikute küpsiseid. Kui kasutaja nõusolekut ei anna, kasutatakse ainult olulisi küpsiseid. Saad oma brauseris seadeid igal ajal muuta. Annad nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks?

Privaatsuspoliitika