Ripsmete pikendamise meetodid – saage teada kõige populaarsematest tehnikatest

Ripsmete pikendamise meetodid – saage teada kõige populaarsematest tehnikatest

Ripsmepikendustest on viimastel aastatel saanud üks nõutumaid teenuseid, mida ilusalongides pakutakse. Enamiku ripsmetehnikute graafikud on pungil, kuid paljud naised kahtlevad endiselt, kas ripsmepikendused on nende jaoks. Kunstripsmete stereotüüp teeb paljudele meist endiselt muret, kuid kas see on õige? Täna saate teada professionaalsete ripsmepikenduste kohta, aga ka DIY ripsmepikendusmeetodite kohta koduseks kasutamiseks.

Ripsmepikendused – kaunid ripsmed kõigile

Kunstripsmeid ei tohiks ammu enam seostada liialdatud ja dramaatiliste tulemustega. Kaasaegsed ripsmete pikendamise meetodid on mitmekesised ja aretatud sobima igat tüüpi silmaga ja rahuldama iga klienti. Nende vastupidavuse ja suurepärase välimuse tõttu on ilusalongid täis broneeritud. Lisaks saate valida ka ribaripsmete, magnetripsmete ja viimaste aegade hiti – kobarripsmete hulgast, mida saab ise kodus paigaldada. Nii et valikut on palju!

Ripsmete pikendamise meetodid

Ripsmete pikendamiseks on kolm peamist meetodit – klassikaline, volüümikas ja hübriidripsmepikendus. Nende tehnikate erinevus seisneb kasutatavate ripsmete koguses ja nende tüübis. Igaühe abil on võimalik luua erinevaid kauneid välimusi.

Ripsmepikendused - klassikaline meetod

Klassikalist ripsmepikendusmeetodit nimetatakse sageli 1:1 ripsmepikendusmeetodiks, kuna see hõlmab ühe kunstripsme kinnitamist ühele loomulikule ripsmele. Selle meetodi peamiseks tulemuseks on loomulik efekt, mis oleks justkui hoolikalt ripsmetušiga värvitud, koolutatud ja pikemad ripsmed ning tihedama välimusega ripsmejoon.

Ripsmepikendused - volüümi meetod

Volüümimeetodi eesmärk on ripsmeid oluliselt tihendada. See jaguneb väikesteks (2D, 3D) ja suurteks volüümitasemeteks (4–8D). Sarnaselt klassikalisele meetodile liimitakse kunstripsmed pärisripsmete külge. Sel juhul kinnitatakse ühele loomulikule ripsmele rohkem kui üks kunstripse (2D – kaks kunstripsmet ühele pärisripsmele, 3D – kolm kunstripsmet ühele jne). Volüümimeetodi mõju on märgatavam kui 1:1 meetodi puhul. Selle meetodi jaoks valitud ripsmed on tavaliselt heledamad ja juurest kitsamad, et need ei koormaks silma üle ja näeksid siiski loomulikud välja.

Ripsmepikendused – hübriidmeetod

Ripsmepikendused hübriidmeetodil hõlmavad erinevate kunstripsmete pikkuse ja paksuse omavahelist varieerimist. Ühele loomulikule kinnitatakse üks paksem kunstripsme, seejärel liimitakse mitu peenemat ripsmekarva järgmise pärisripsme külge. Saate lisada õrnalt volüümi, säilitades samal ajal võimalikult loomuliku efekti.

Kas soovite kõige populaarsemate ripsmestiilide kohta rohkem teada saada? Heitke pilk meie postitusele.

Milliseid ripsmete pikendamise meetodeid me veel eristame?

  • DIY kobarripsmed

Koduseks kasutamiseks mõeldud DIY kobarripsmed on uuenduslik ja kohene ripsmete pikendamise meetod. Sünteetilised ripsmed on kinnitatud lühikestele ja painduvatele ribadele. Erinevalt tavalistest ribaripsmetest kantakse need isepaigaldatavad kobarripsmed pärisripsmete alla. See on äärmiselt oluline omadus, kuna tulemus on väga loomulik ja kobarripsmete ühenduskohad on nähtamatud. Samuti on ripsmete pealekandmisel väga mugav jagada need segmentideks. Ise DIY kobarripsmete pealekandmiseks vajate mitmeid tarvikuid. Saate neid osta eraldi või spetsiaalsetes komplektides. Nendeks on:

  1. Liim, mis asendab traditsioonilist ripsmeliimi. Seda kantakse kogu naturaalsete ripsmete pikkusele või juurtest poole pikkuseni (valik on teie) ja selle kleepuv konsistents võimaldab kinnitada kunstkobarripsmeid pärisripsmetele. See liim ei kuiva ripsmete pealekandmisel ära, seega ei pea kiirustama ja muretsema, et ripsmed pole korralikult kinnitatud.
  2. Tihendaja, mis neutraliseerib liimi kleepuvuse pärast kobarripsmete pealekandmist. Samuti vastutab see lõpliku tulemuse vastupidavamaks muutmise eest. Seda kantakse ripsmetele, kuhu eelnevalt liimi kanti.
  3. Ergonoomiline aplikaator, mis hõlbustab kunstripsmete ühendamist pärisripsmetega. Sellel on spetsiaalse kujuga otsikud, mis muudavad pealekandmise lihtsamaks ja tagavad, et liim seob ripsmeid veelgi paremini.
  4. Eemaldaja on toode, mis võimaldab teil kobarripsmed mugavalt ja kiiresti eemaldada.

DIY kobarripsmed on hea valik kõigile, kes soovivad püsivamaid pikendusi kui riba- või magnetripsmed. Kobarripsmed püsivad umbes 5 päeva ning hea hoolduse ja hoolsusega võib paigalduse kestus olla veelgi pikem. Kobarripsmete kleepimiseks kasutatavad tooted ei puutu kokku õrna silmalau nahaga.

  • Ribaripsmed

Ribaripsmed on vanim ripsmepikenduse meetod. Kunstripsmed asetatakse pikale ribale, mis liimitakse otse silmalau loomulikule ripsmepiirile. Selleks on vaja spetsiaalset kunstripsmeliimi, mida kantakse kogu riba pikkusele. Ripsmed surutakse õrnalt vastu laugu ja siis tuleb oodata, kuni liim kuivab. Riba saab loomulikult oma silma järgi sobivaks lõigata. Päeva lõpus tõmmake ripsmed lihtsalt silmalau küljest lahti.

See meetod on populaarne, kuid sellel on väikesed puudused. Ripsmete pealekandmiseks kasutatav liim kipub oksüdeeruma, nii et päeva jooksul võib see nähtavaks muutuda ning näe eriti meeldiv välja. Riba kipub päeva jooksul väga sageli silmanurkadest lahti tulema, mis võib ärritada silmalaugu, kuna ribad on sageli üsna jäigad. See on ka lühiajaline ripsmete pikendamise meetod, mis kestab vaid ühe päeva.

  • Magnetilised ripsmed

Riba- ja magnetripsmed on väga sarnased ripsmepikendusmeetodid. Need erinevad ainult paigaldusmeetodi poolest. Erinevalt tavalistest riba- või kobarripsmetest ei kasuta me selle koostises mitte liimi, vaid spetsiaalset rauaosakestega silmalainerit. Ribadel on väikesed magnetid, mis tõmbub silmalaineri koostise külge.

See ripsmete pikendamise meetod on hea ja sellel on palju toetajaid, kuid sellel on ka varjukülgi. Kasutajad kurdavad sageli silmalaineri ebameeldiva lõhna üle, mis on märgatav isegi kogu päeva vältel. Odavad magnetripsmed on varustatud suurte magnetitega, mis võivad mõnikord olla väga silmapaistvad. Lisaks sõltub magnetripsmete pealekandmine silmalainerist ja see ei sobi alati silma kujuga, seega pole see meetod kõigile. Ka joon peab olema üsna paks ja mitte kõik ei ole nii tugeva meigi fännid.

Ripsmete pikendamise meetodid – mida peaksite veel kunstripsmete kohta teadma?

Ripsmepikendused – kui kaua tulemus kestab?

Ripsmepikenduste keskmine eluiga on umbes 1,5 kuud. Looduslikul ripsmel on oma elutsükkel ja see kestab keskmiselt 3 kuud. Keskmiselt kaotame 2–3 ripsmet päevas, seega vajate ripsmete täitmist 3–4 nädala möödumisel. Kobarripsmete puhul on kestvus umbes 5 päeva, kuigi olenevalt järelhooldusest võib see olla pikem. Ribaripsmed ja magnetripsmed on ühepäevased variandid.

Kui kaua ripsmepikenduste pealekandmine aega võtab?

Pealekandmise aeg sõltub ripsmepikendusmeetodist, teie ripsmetehniku oskustest, aga ka kliendi koostööst. 1:1 ripsmete paogaldamine kestab kuni 2 tundi maksimaalselt. Ripsmete pikendamine volüümimeetodil kestab 1,5 kuni 3 tundi. Ripsmepikendused riba-, magnet- või DIY kobarripsmetega on vaid 10 minuti küsimus, eriti kui olete selles vilunud.

Pidage meeles, et ripsmete kujundamise edukus sõltub mitmest tegurist. Nendeks on teie loomulike ripsmete seisukord, tehniku oskused ja korralik järelhooldus, mille kohta saate täpsemalt lugeda siit. Seda mõjutavad ka õige ripsmepikendusmeetodi valik, kasutatavad materjalid ning ripsmepikendustele kulutatav aeg.



Kirjuta kommentaar. See avaldatakse kohe, kui see on moderaatori poolt heaks kiidetud.
Privaatsuspoliitika

Meie veebisait kasutab küpsiseid, väliste tööriistade kasutamiseks ka kolmandate isikute küpsiseid. Kui kasutaja nõusolekut ei anna, kasutatakse ainult olulisi küpsiseid. Saad oma brauseris seadeid igal ajal muuta. Annad nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks?

Privaatsuspoliitika