Juhend: kuidas kunstripsmeid hooldada?

Juhend: kuidas kunstripsmeid hooldada?

Kunstripsmete hooldus on sama oluline kui loomulike ripsmete eest hoolitsemine. Kindlasti soovite ripsmepikenduste efekti säilitada nii kaua kui võimalik, et teie järgmine kohtumine ripsmekunstnikuga jääks võimalikult pika aja pärast. Siin on mõned lihtsad näpunäited ripsmepikenduste, aga ka kunstribaripsmete, magnetripsmete ja DIY kobarripsmete hooldamiseks.

Kunstripsmed – miks neid tuleb hooldada?

Ripsmepikendused on mitteinvasiivne hooldus, mis võimaldab nautida kaunilt defineeritud pilku mitu nädalat. Selleks on aga hädavajalik õppida selgeks kunstripsmete hooldamise üldreeglid. Ilma korraliku hoolduseta ei püsi teie ripsmete välimus pikalt heas korras, raisates teie aega ja raha.

Kunstripsmete hooldus jaguneb kaheks etapiks:

  • kuni 48 tundi pärast pealekandmist, eriline hooldusaeg,
  • 48 tundi pärast pealekandmist.

Täna räägime teile kunstripsmete hoolduse mõlemast etapist, samuti saate näpunäiteid, kuidas oma stiili võimalikult kaua hoida. Samuti on siin teavet ribaripsmete, magnetripsmete ja DIY kobarripsmete hooldamise kohta. Pidage meeles, et õige kunstripsmete hooldus on pika ja püsiva tulemuse säilitamise võti.

Kuidas kunstripsmeid hooldada - esimesed 48 tundi

See on kunstripsmete hooldamise kõige olulisem samm, mis vastutab tervikliku ripsmete vastupidavuse eest. Kaks esimest päeva pärast kunstripsmete paigaldamist on aeg, mil liim peab tarduma. Kui hoolitseme ripsmete eest selles etapis hästi ja järgime kõiki teie ripsmekunstniku juhiseid, püsib tulemus kindlasti kauem.

4 põhipunkti, millest peate kindlasti kinni pidama esimese 48 tunni jooksul pärast ripsmepikendushooldust:

  1. Püüdke oma ripsmeid mitte liiga palju puudutada.
  2. Vältida kokkupuudet veega. Unustage bassein, saun või kuumad vannid, kuna niiskus ja kuumus kahjustavad liimi.
  3. Püüdke hoiduda kosmeetikatoodete kandmisest silmaümbruses. Ärge kasutage silmameiki (ripsmetušš, lauvärv, silmapliiats jne), kahefaasilisi meigieemaldajaid ega rasvaseid näokreeme (õlised ained võivad liimi lahustada). Vajadusel olge pealekandmisel võimalikult ettevaatlik.
  4. Pöörake tähelepanu sellele, kuidas magate. Parim on magada selili, et mitte hõõruda ripsmeid vastu patja. See võib mõjutada tulemuste kestvust.

Kuidas hoolitseda ripsmepikenduste eest – pärast 48 tunni möödumist

Samuti on oluline kunstripsmete hooldus 48 tunni pärast. Tänu sellele on meil tõeline mõju ripsmete välimusele ja vastupidavusele. Kuigi te ei pea enam oma ripsmete eest erilist hoolt kandma, tasub siiski jälgida teatud tegevusi ja tooteid, nagu:

  • ärge kasutage õlipõhiseid meigieemaldusvahendeid (nt kahefaasilit mitsellaarvett või meigiõlisid) – kuigi liim on juba kinni kleepunud, võivad õlid seda nõrgendada,
  • peske oma silmalauge ja ripsmeid ripsmekunstniku soovitatud spetsiaalse tootega, kuna nende koostis ei kahjusta liimi ja on silmadele õrn,
  • ärge puudutage ega tõmmake oma kunstripsmeid, kui see ei ole vajalik, sest hoolimata liimi sidumisest võivad mehaanilised kahjustused teie ripsmete välimust negatiivselt mõjutada,
  • harjake ripsmeid läbi ripsmeharjasega, mille tavaliselt saate oma ripsmetehniku käest, ja veenduge, et hari oleks alati puhas,
    piirata basseini, sauna või solaariumi külastamist, kuna ripsmete niisutamine liiga pikaajalisel kõrgel temperatuuril võib liimuvust mõjutada,
  • ripsmepikenduste efekt klassikaliste, volüümi- või hübriidmeetoditega näeb välja piisavalt suurejooneline, nii et võite mõneks ajaks julgelt loobuda ripsmekoolutaja kasutamisest, kuna see võib sünteetilisi karvu kahjustada,
  • olge oma igapäevase hoolduse käigus ettevaatlik, kui teil on vaja silmaümbruskonnale toodet kanda, olgu see õrn kreem (loobuge õlidest, vaseliinist ja rasvastest kreemidest) ning patsutage seda ettevaatlikult silma alla,
  • kui soovite rõhutada oma ripsmepikenduste mõju meigiga, loobuge veekindlast kosmeetikast (ripsmetušš, silmapliiats) ja eelistage ripsmepikendustele mõeldud kosmeetikat, näiteks spetsiaalseid ripsmetušše.

Kuidas kunstripsmete eest hoolitseda – ripsmepikenduste pesemine

Kuigi see ikka üllatab mõnda, jah – ripsmeid tuleks pesta. On normaalne, et meigieemaldust tehes puhastame need meigist ja loputame seejärel veega või puhastame näopesuvahu või -geeliga. Loomulike ripsmete puhul võib see meetod sobida, kuid kunstripsmete puhul mitte tingimata. Näogeelid võivad olla liiga tugevad või sisaldada õlisid, mis mõjutavad ripsmete efekti.

Millega ripsmepikendusi pesta ja kui tihti seda teha?

Mõnikord võib teie ripsmekunstnik teile ulatada või soovitada ripsmete pesemiseks spetsiaalset šampooni. Seda tasub kasutada, sest see on õrna koostisega toode ja selle pH on sarnane pisarate loomulikule pH-le. Selle tulemusel silmad ei ärritu ning ripsmeid – nii pikendused kui ka pärisripsmeid – hooldatakse õrnalt ja puhastatakse korralikult. Selleks võite kasutada pehmet harja, kuna see võimaldab teil toodet hästi ripsmetele hajutada ja ulatuda kõigisse nendevahelistesse ruumidesse.

Kuidas hoolitseda kunstripsmete ja magnetripsmete eest?

Kunstripsmed ja magnetripsmed ei vaja tõenäoliselt erilist hoolt. Neid kasutatakse ühepäevaseks kujundamiseks. Seda tüüpi ripsmed tuleb enne magamaminekut maha võtta, kuna mõlemal juhul puutub ripsmeliim või spetsiaalne rauaosakestega silmapliiats otse kokku õrna silmalau nahaga. Selliste toodete liiga pikaajaline kandmine võib põhjustada allergilisi reaktsioone või ärritust. Kõige olulisem on piirata ripsmete puudutamist päeva jooksul, kuna poeliimid ei talu seda hästi ja ripsmed võivad lahti tulla.

Kuidas hoolitseda DIY kobarripsmete eest?

Kodus isetegemiseks loodud kunstkobarripsmed on pikaajalisem meetod, mis võib kesta umbes 5 päeva. Kasutajate arvustuste kohaselt hoiab kobarripsmete õige hooldus tulemust silmal veidi kauem.

Nagu eelmistel juhtudel, ei soovitata kobarripsmeid liigselt puudutada. Siiski on neil suurem vastupidavus niiskusele, kuna neid ei liimita tavalise poeliimiga, vaid spetsiaalse liimiga, mida kanname loomulikele ripsmetele enne, kui need kunstkobarripsmetega kokku sulatame. Siiski on hea mõte vältida saunasid või pikka veetmist kuumas vannis. Tihendaja kasutamine on teine oluline samm kunstripsmete hooldamisel. Lisaks liimi kleepuvuse neutraliseerimisele fikseerib see mõju, mistõttu enamik tootjaid märgivad, et kobarripsmeid kandes on hea mõte kasutada tihendusvahendit igal õhtul.



Kirjuta kommentaar. See avaldatakse kohe, kui see on moderaatori poolt heaks kiidetud.
Privaatsuspoliitika

Meie veebisait kasutab küpsiseid, väliste tööriistade kasutamiseks ka kolmandate isikute küpsiseid. Kui kasutaja nõusolekut ei anna, kasutatakse ainult olulisi küpsiseid. Saad oma brauseris seadeid igal ajal muuta. Annad nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks?

Privaatsuspoliitika