Juhend: Kuidas ripsmeid kodus samm-sammult peale kanda

Juhend: Kuidas ripsmeid kodus samm-sammult peale kanda

Kunstripsmed on suurepärane võimalus iga naise pilgu täiustamiseks. Kuid mitte kõigil meist pole aega paar tundi ilusalongis veeta. Ripsmepikendushooldus on samuti seotud märkimisväärse kuluga. Õnneks on olemas sama muljetavaldavad ja odavamad ripsmete pikendamise meetodid, mida saate hõlpsalt kodust lahkumata teha.

Milliseid kunstripsmeid valida?

Eristame kolme erinevat kodust ripsmepikendamise meetodit:

Igaüht neist iseloomustab täiesti erinev rakendusmeetod. Õppige neid paremini tundma ja otsustage ise, mis teile kõige paremini sobib. Pidage meeles, et mitte ainult tulemused ei loe, vaid kogu kujundamisprotsess, mis peaks olema lihtne, kiire ja ohutu.

DIY kobarripsmed

Koduseks ripsmepikenduseks mõeldud kunstripsmed on ülalmainitutest kõige turvalisem ja vastupidavam. Millised on nende peamised eelised?

  • kobarripsmed on kinnitatud painduvatele õhukestele ribadele, mis on kandmisel märkamatud,
  • kobarripsmed kantakse naturaalsete ripsmete alla, mis on eelnevalt kaetud spetsiaalse sideainega, nii et stiil näeb välja väga loomulik ja ühenduskohad on nähtamatud,
  • DIY ripsmepikendusteks kasutatavad tooted ei puutu kokku õrna silmalaugude nahaga,
  • kobarripsmete pealekandmine võtab vähem kui 10 minutit ja kestab umbes 5 päeva,
  • saate need eemaldaja abil igal ajal eemaldada,
  • stiilide valik on väga lai ja igaüks leiab endale midagi.

Mida on vaja DIY kobarripsmete pealekandmiseks?

Koduseks kobarripsmete pealekandmiseks läheb vaja rohkem kui tavalist poeliimi ja pintsette. Enne selle meetodi valimist on kasulik teada, milliseid tooteid ja tarvikuid kauni ja kauakestva välimuse loomiseks vaja läheb:

  • Kodus isetegemiseks mõeldud kobarripsmed, mis on suletud korralikus, neid kahjustuste eest kaitsvas ümbrises.
  • Sideainespetsiaalne liim DIY ripsmepikenduste jaoks. Selle konsistents on kleepuv ja ei kuiva ära nagu tavaline ripsmeliim. See annab teile täieliku kontrolli valmis välimuse üle.
  • Pealekandmise lihtsamaks ja tõhusamaks muutmiseks tuleb kasuks spetsiaalse kujuga kunstripsmeaplikaator, mis sulatab kobarripsmed hõlpsalr loomulike ripsmetega.
  • Tihendaja – DIY ripsmepikenduste fikseerija. Kandke see pärast pealekandmist ripsmetele, et neutraliseerida liimi kleepuvust ja fikseerida kujundus.
  • Kunstripsmete eemaldaja, mis võimaldab teil kobarripsmeid igal ajal ohutult ja õrnalt eemaldada. Seda kantakse eelistatavalt ripsmete alla ja mõne aja pärast libisevad ripsmed õrnalt meie silmalaugudelt.

DIY kobarripsmete tootjad pakuvad oma kauplustes ülalnimetatud tooteid ja spetsiaalseid aplikaatoreid. Need on saadaval ka stardikomplektides, mis sisaldavad kõiki vajalikke tarvikuid, sealhulgas valitud ripsmete stiili. Selliste komplektide hind on üsna atraktiivne ja selles sisalduvad tooted kestavad mitmeks paigaldamiseks jaoks.

Kuidas paigaldada kobarripsmeid?

Kunstripsmekobarate pealekandmine isetegemiseks kodus on intuitiivne ja mugav. Nende lihtsate juhiste abil saavutate kindlustunde, et teie tulemus on vastupidav ja kestab kuni 5 päeva!

1. SAMM: Puhastage oma ripsmed hoolikalt. Võite kasutada spetsiaalset ripsme- ja kulmušampooni, mis valmistab need ideaalselt pealekandmiseks ette.

2. SAMM: Kandke DIY kobarripsmed peale sideainega. Kandke seda kogu ripsmete pikkusele või juurtest kuni poole pikkuseni (parim on kohandada sideaine pealekandmise viisi vastavalt oma loomulike ripsmete pikkusele) ja oodake 15-20 sekundit. Liimimisaine ei kaota oma kleepuvust ega kuiva ära, nii et saate soovi korral hõlpsasti rohkem kobarripsmeid peale kanda.

3. SAMM: Haarake kobarripsme aluse juurest (ärge kunagi haarake otstest, sest võite õrna kobarripset kahjustada) ja asetage ripsmed oma loomulike ripsmete alla, vaadates alla või sirutades silmalaugu veidi ülespoole. Hoidke ripsmepiirist 1 mm vahemaad. Kui kobarripse on korralikult kinnitatud, liikuge järgmise juurde.

4. SAMM: Iga kord, kui kannate peale kobarripsmeid ja tunnete, et olete tulemusega rahul, kasutage ripsmete kokkusurumiseks spetsiaalset aplikaatorit. See fikseerib kujunduse ning ühendab kunst- ja loomulikud ripsmed. Kui kõik ripsmed on peale kantud, vajuta neid veel kord aplikaatoriga kokku.

5. SAMM. Kui pealekandmine on lõpetatud, on aeg neutraliseerida sideaine kleepuvus. Kasutage selle ülesande jaoks tihendajat. Tootel on spetsiaalne pintsel, mis võimaldab kanda toodet piirkondadele, kuhu eelnevalt liimijat kandsite. Ja ongi valmis!

Kui soovite ripsmeid eemaldada, kasutage lihtsalt kunstripsmete eemaldajat. Pärast ripsmetele kandmist oodake umbes 30 sekundit ja libistage ripsmed õrnalt maha. Seejärel eemaldage meik nagu tavaliselt.

Ribaripsmed

Nagu nimigi ütleb, on ribaripsmed pikal mustal ribal, mille me kleebime oma silmalaugude külge. Leiame palju erinevat tüüpi ribaripsmeid, mida saab hõlpsasti sobitada.

Kuidas ribaripsmeid ribadeks peale kanda?

Enne seda tüüpi ripsmete pealekandmist proovige neid esmalt oma silmal. Ribad peaksid olema suhteliselt universaalsed, nii et võite avastada, et need on teie silmade jaoks liiga pikad. Siis tuleb neid kärpida. Olge ettevaatlik, et mitte liiga palju ära lõigata, siis ei pruugi tulemus olla parim. Ripsmeribade paigaldamisprotsess on väga lihtne:

  • Puhastage oma silmalaud nahahooldustoodete jääkidest.
  • Kandke ripsmeribale väike kogus spetsiaalset liimi.
  • Liimi riba oma silmalaule vahetult ripsmepiiri kohal.

Ripsmeriba pealekandmisel võib tekkida probleeme. Riba võib kleepuda liiga kõrgele või liiga madalale ja liikuda üle silmalau, määrides selle liimiga kokku. Kui proovite ripsmeid korralikult ühe silmanurga lähedale kanda, võib riba teises otsas olev liim olla juba kuivanud, mistõttu ripsmed ei kleepu hästi naha külge. Ärge unustage enne magamaminekut ripsmeid maha võtta.

Magnetilised ripsmed

Oluline erinevus magnetripsmetega on ripsmeliimi puudumine. Riba silmalaule kinnitamiseks vajate spetsiaalset rauaosakestega silmalainerit. Ripsmeriba on varustatud väikeste magnetitega, mis on ette nähtud silmalaineri joonistamiseks.

Kuidas kanda magnetripsmeid?

Kunstmagnetripsmete paigaldamine on väga lihtne ja nõuab ka kolme lihtsa sammu järgimist:

  • Esmalt kantakse peale spetsiaalne rauaosakestega silmalainer, seda võib kanda ka silmameigi peale, nii et pole vaja nahka eelnevalt põhjalikult puhastada.
  • Tõmmake spetsiaalse silmalaineri abil silmale joon. Teie otsustada, kas joon läheb ühest silmanurgast teise või soovite panustada millelegi ilmekamale.
  • Oodake, kuni silmalainer kuivab ja tooge magnetilised ripsmed sellele ligidamale. Silmapliiats peaks magneteid kergesti ligi tõmbama. Kui ripsmed kleepuvad kõveralt silmalau külge, saate need kergesti maha koorida ja uuesti proovida.

Tekib küsimus – kas magnetripsmed sobivad kõigile? Veendumaks, et ripsmed kleepuvad silmalau külge, peate kasutama õiges koguses silmalainerit. Peenikesest joonest ei pruugi piisata ja mitte kõik naised pole paksu ja pika joone fännid. Silmapliiats ei sobi alati silmakujuga, mistõttu võib see "peidetud silmade" omanike puhul täielikult ebaõnnestuda. Paljude kasutajate arvamuste kohaselt ei ole silmalaineri lõhn kuigi meeldiv ja selle aplikaator ei ole eriti täpne.

Kokkuvõte – milliseid ripsmeid valida kodus isetehtavateks ripsmepikendusteks?

Tundub, et kobarripsmed koduseks ripsmepikendusteks on parim valik. Neid on väga lihtne peale kanda, neil on uskumatult lai stiilivalik ja tootjad tagavad, et igaüks saab nende pealekandmisega hakkama. Lisaks on need taskukohased, mis tähendab rakenduse vastupidavust ja tõhusust. Ripsmepikenduskomplekti investeerimine võimaldab teil ripsmeid mitu korda peale kanda ja selles olevad tooted on silmadele ohutud.



Kirjuta kommentaar. See avaldatakse kohe, kui see on moderaatori poolt heaks kiidetud.
Privaatsuspoliitika

Meie veebisait kasutab küpsiseid, väliste tööriistade kasutamiseks ka kolmandate isikute küpsiseid. Kui kasutaja nõusolekut ei anna, kasutatakse ainult olulisi küpsiseid. Saad oma brauseris seadeid igal ajal muuta. Annad nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks?

Privaatsuspoliitika