10 kõige populaarsemat ripsmemüüti

10 kõige populaarsemat ripsmemüüti

Tõenäoliselt olete järginud oma vanaema, ema või õe nõuandeid oma ripsmete täiustamiseks. Mõned näpunäited võisid kõlada pisut üllatavalt, jättes teid nende tõhususe suhtes kahtlustavaks. Vaatame läbi 10 kõige populaarsemat ripsmemüüti, mis vajavad ümberlükkamist.

Ripsmete hooldus. Miks tuleb olla ettevaatlik

Silmad on äärmiselt õrn organ, mille eest tuleb hoolikalt hoolt kanda. Inimesed kipuvad unustama, et ripsmekarvade peamine roll on silmade kaitse. On ülitähtis, et järgiksime igapäevast ripsmehooldust, kuid peame siiski olema ettevaatlikud. Iga Internetist kuuldud või leitud näpunäite järgimine võib lõppeda halvasti ja põhjustada tõsiseid tagajärgi.

Ripsmehoolduse müüdid

Täna koondame ripsmemüüte ja selgitame, miks teatud meetodite kasutamine võib põhjustada kahju.

MÜÜT: Kui kasutate rohkem ripsmetušši, muutuvad ripsmed pikemaks ja täidlasemaks

FAKT: liiga palju ripsmetušši kandmine võib põhjustada ripsmete katkemist. Ripsmetušši koostis kuivab, moodustades omamoodi kooriku. Ülejääk kleebib ripsmed omavahel kokku ja jättes neile "ämblikujalgade" välimuse. Kogemata silmade hõõrumine võib kokkukleepunud ripsmed lihtsalt murda. Lisaks põhjustab liigne ripsmetušš ripsmete kuivust.

NIPP: peaksite ostma ripsmetušši, mis vastab kõige tõenäolisemalt teie vajadustele ja soovidele. Kosmeetikaturg pakub erinevaid volüümi andvaid, pikendavaid ja koolutavaid ripsmetušše. Ripsmekarvade tervislikumaks muutmiseks soovitame hankida ripsmetušši primeri, mis niisutab ripsmeid ja lukustab niiskuse, muutes samal ajal teie meigi ilusaks.

MÜÜT: ripsmete kärpimine muudab need tihedamaks ja pikemaks

FAKT: ripsmete trimmimine ei mõjuta ripsmete kasvu kiirust ega ripsmete mahtu ega paksust. Nii juuksed kui ka kulmud ja ripsmed kasvavad välja karvasibulatest; otste kärpimine eemaldab ainult lõhenenud ja rabedad karvad. Nii muutuvad ripsmed tervemaks ja võib tunduda, et nad kasvavad kiiremini, kuid kasvukiirus on sama – ripsmeotsad lihtsalt lakkavad murdumast.

NIPP: Ärge kunagi lõigake oma ripsmeid. Selline ravi ei ole kasulik ega ohutu. Ripsmete tervemaks ja tihedamaks muutmiseks soovitame kasutada proovitud ja usaldatud ripsmeseerumit või kaaluda ripsmehooldust, nagu ripsmete tõstmine ja lamineerimine.

MÜÜT: Ripsmepikendused kahjustavad loomulikke ripsmeid ja on silmadele kahjulikud

FAKT: kunstripsmete õige pealekandmine ei kahjusta meie loomulikke ripsmeid. Loomulikult tuleb valida professionaalne ripsmekunstnik, kes tunneb oma tööd ja kasutab kvaliteetseid tooteid. Mõnikord, kui mõned ripsmed juba välja kukuvad, jääb klientidele mulje, et nende loomulikud ripsmed on lühemad. Enamikul juhtudel on see vale mulje. Me lihtsalt harjume pikkade ripsmetega neid iga päev peeglist vaadates.

NIPP: Järgige alati oma ripsmetehniku juhiseid ripsmepikenduste järelhoolduse osas – tema kohus on teile öelda, kuidas ripsmepikendusi pärast pealekandmist hooldada. Tõtt-öelda järelhooldusnõuannete järgimine viib edu poolele teele.

MÜÜT: Ripsmekoolutaja tõmbab välja ja rikub ripsmed

FAKT: Ripsmekoolutaja ei kahjusta ripsmeid. Igal keha- või juuksehooldusvahendil on oma eesmärk ja seda tuleb kasutada vastavalt juhistele. Ripsmekoolutaja kasutamine ei ole keeruline ega mõjuta ripsmeid, kui seda teha korralikult. Võite seda kasutada iga päev, eeldusel, et olete oma ripsmete vastu õrn.

NIPP: Välimuse parandamiseks pärast ripsmekoolutaja kasutamist võite kasutada koolutavat ripsmetušši. See hoiab koolutust ja teie ripsmed püsivad terve päeva.

MÜÜT: Ripsmete väljalangemine on haiguse sümptom

FAKT: ripsmete loomulik kasvutsükkel koosneb kolmest faasist: anageen, katageen ja telogeen. Iga faas tähistab lõpuks välja langeva ripsmekarva konkreetset eluetappi. Iga silma kohta kaotame päevas umbes kaks või kolm ripsmekarva. See on täiesti loomulik, sest vanad ripsmed asenduvad uutega. Ripsmekarv püsib silmalaul mõnest nädalast kahe kuuni, mis on erinevatel inimestel erinev.

NIPP: Kui märkate, et teie ripsmed langevad liigselt välja, peate neid hoolikalt jälgima. Nõrkade ripsmete tugevdamiseks võib olla vajalik kasutada ripsmeseerumit või toidulisandeid. Teie keha võib teile teada anda, et tal puuduvad vitamiinid ja mineraalid.

MÜÜT: Midagi hullu ei juhtu, kui jätad aeg-ajalt meigieemalduse vahele

FAKT: Täpne silma- ja näomeigieemaldus ning igapäevase nahahoolduse käigus puhastamine on teie ripsmete ja naha tervise jaoks üliolulised! Magamaminnes ripsmetušši peale jätmine põhjustab ripsmekahjustusi nägu padjale hõõrumisel. Ärkate kuivade ripsmekarvadega ja silmalaugude ummistunud nahapooridega, mis põhjustab kohutavaid silmapõletikke ja rikub ripsmeid!

NIPP: Eemaldage alati enne magamaminekut näo meik ja olge silmalaugude käsitsemisel õrn. Silmade hõõrumise asemel suruge vatipadi silmalaugudele ja hoidke seda paar sekundit. Järgmiseks libistage see õrnalt alla ja näetegi, et ripsmetušši saab kergesti maha pesta, ilma hõõrumata.

MÜÜT: Sirgeid ripsmeid ei saa koolutada ega tõsta

FAKT: Koolutada on võimalik mis tahes ripsmeid. Kui teil on sirged ja lühikesed ripsmed, peaksite valima ripsmetuššid, mis annavad ripsmetele nii pikkust, volüümi kui ka koolutust. Teile meeldivad ka tulemused pärast ripsmete tõstmist ja juba mainitud ripsmetušši primeri kasutamist.

NIPP: Kui soovite teha ripsmeid niisutavat ja koolutavat hooldust, kuid teid hirmutavad salongihinnad, võite proovida ripsmete tõstmise ja lamineerimise komplekti, et seda kodus teha. Sellistel komplektidel on selged ja hõlpsasti järgitavad juhised ning need annavad sensatsioonilisi efekte.

MÜÜT: Kuni teie ripsmetušš töötab hästi, võite seda kasutada kasvõi aasta

FAKT: Igal kosmeetikal on aegumiskuupäev ja nii ka ripsmetušil. Aegunud tooted on erineva tekstuuriga, neid on raskem peale kanda ja need jätavad ripsmetele soovimatud tükke. Lisaks on aegunud ripsmetušš ripsmetele halb ja jätab need äärmiselt kuivaks.

NIPP: Vahetage ripsmetušš iga 2 või 3 kuu järel. Teie ripsmed on tänulikud.

MÜÜT: Ripsmete pesemine võib põhjustada ripsmete väljalangemist ja ripsmevärvi tuhmumist

FAKT: Ripsmekarvade pesemine ei põhjusta ripsmete liigset väljalangemist ega värvi tuhmumist. Peate lihtsalt veenduma, et teete seda õrnalt ja ärge kasutage tugevatoimelisi pesuvahendeid, mis võivad silmi ärritada.

NIPP: Kosmeetikaturg pakub selleks otstarbeks mõeldud tooteid. Soovitame hankida ripsme- ja kulmušampooni, mis sisaldab väga leebeid koostisosi, et mitte ärritada silmi ega õrna silmalaugude nahka. Ripsmete pesemiseks peaksite kasutama pehmet harja, mis on palju parem kui ripsmete hõõrumine.

MÜÜT: Toidu koostisosade kandmine ripsmetele muudab need tihedamaks, toidab neid ja stimuleerib ripsmete kiiremat kasvu

FAKT: Hoiatame kindlasti selliste katsetuste eest. Munakollase, jogurti või mee kasutamine ripsmetel võib põhjustada silmade ärritust ja ägedaid infektsioone, mis võivad lõppeda isegi nägemise halvenemisega. Lisaks ei kinnita testid ega uuringud enamikku kodus tehtavaid meetodeid ja nende eeliseid ripsmetele.

NIPP: Kastoorõli, oliiviõli ja roheline tee on ainsad tooted, mida on testitud ja nende positiivne mõju ripsmetele on kinnitust leidnud. Need ei ole nahale ega silmadele kahjulikud (eeldusel, et kasutate puhast õli, mitte lisaainete ja õlisegudega tooteid). Need, kes ei karda võimalikke allergilisi reaktsioone, võivad ripsmetel proovida aaloed.

Kokkuvõte

Ilumüüte on aegade jooksul edasi antud ja ikka tekib uusi müüte. Peaksite alati veenduma, et see, mida oma ripsmetega teete, on 100 protsenti ohutu. Ärge kunagi kasutage kahtlaseid segusid ega ohtlikke riistu oma nahal ja juustel, rääkimata ripsmetest. Proovige uurida ja kontrollida, kas antud meetod on testidega kinnitatud, ja otsige inimeste arvamusi, kes võivad olla heaks teabeallikaks. Ärge unustage alati kontrollida silmapiirkonna toodete aegumiskuupäeva ning ärge kunagi võtke uusi ideid ja meetodeid iseenesestmõistetavaks.



Kirjuta kommentaar. See avaldatakse kohe, kui see on moderaatori poolt heaks kiidetud.
Privaatsuspoliitika

Meie veebisait kasutab küpsiseid, väliste tööriistade kasutamiseks ka kolmandate isikute küpsiseid. Kui kasutaja nõusolekut ei anna, kasutatakse ainult olulisi küpsiseid. Saad oma brauseris seadeid igal ajal muuta. Annad nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks?

Privaatsuspoliitika