Juhend ripsmepikendustega silmameigi kandmiseks – millele tähelepanu pöörata?

Juhend ripsmepikendustega silmameigi kandmiseks – millele tähelepanu pöörata?

Ripsmepikenduste efekt võib silma piisavalt esile tuua, et panna naised mõneks ajaks silmameigist loobuma. Selles pole midagi halba ja see tõestab, kui palju võivad ripsmepikendused meie välimust ja meeleolu mõjutada. Kui aga soovite oma pilku veelgi täiustada, peate arvestama mõne olulise asjaga, mida me täna avaldame.

Silmameik ripsmepikendustega – säilitage harmoonia

Olenemata sellest, millise ripsmepikendusmeetodi valite (klassikaline, volüümikas või hübriid), on teie silm koheselt esile tõstetud ja teie pilk paistab oluliselt sügavam. Kui otsustate kasutada lisaks lauvärvi, peate meeles pidama oma välimuse harmoonia säilitamist. Julge silmameik kombineerituna volüümiripsmepikendustega võib elegantse sündmuse jaoks silma suurepäraselt esile tuua, kuid sellega on lihtne üle pingutada ja ripsmepikenduste mõju täielikult tühistada.

Millel tasub silma peal hoida?

  • Lauvärvi valik ei tohiks olla ripsmepikendustest silmapaistvam. Panustage erksatele värvidele, mis sobivad üldilmega.
  • Kasutada võib silmapliiatsit, kuid hoidke selle välimus tagasihoidlikuna, et teie ripsmetele jääks põhitähelepanu.
  • Ripsmetušši lisamine alumistele ripsmetele kõrvaldab soovimatu kontrasti alumiste ja ülemiste ripsmete vahel. 
    Saate tugevdada oma ripsmepikenduste efekti, andes oma ripsmepiirile sügavama ilme. Kasutage sellekd pliiatsit ja defineerige sellega oma ülemine ripsmepiir.

Ripsmepikenduste jaoks loodud moodsad meigitrendid

Meik on kunstivorm, mida saab omandada õige koguse tähelepanuga. Eelnevalt mainitud harmooniat on vaja meeles pidada, et tulemus ei paistaks liialdatud. Millise meigi ripsmepikendustega naised valivad?

  • Minimalism õrna puudutusega

Sel juhul võidab naturaalne välimus. Naised valivad sageli õrna kulmudefineerimise, kasutades näiteks naturaalses toonis pomaadi, või näitlikustavad oma kenasid ja tihti lamineeritud kulmudega. Valige neutraalsetes toonides lauvärv, mis tõstab silma õrnalt esile, võite kasutada ka silmapliiatsit, kui hoiate selle lihtsana. Hoidke oma huuled loomulikud, huuleläikest või huuleõlist piisab, et need läigiksid. Võite valida ka neutraalse huulepulga, mille toon on lähedane teie loomulikule huulevärvile. Koos oma 1:1 ripsmepikendustega, sobib see välimus ka hübriidmeetodiga. See meik sobib igaks puhuks ja iga naise jaoks.

  • Värske ja peen pastelne välimus

Naistele üldiselt meeldib eksperimenteerida ja silma paista. Pastellvärvid on pidevalt naasvad moe- ja meigitrendid. Need täiustavad imeliselt loomulikku ilu ja annavad kontrasti erinevatele silmavärvidele. Mündi, lilla, kollase ja sinise tooniga lauvärvid tõmbavad kindlasti tähelepanu. Värvilised silmapliiatsid on muutumas üha populaarsemaks, kuna need võimaldavad teil luua loomingulist meiki. Võib-olla pole see töö jaoks parim valik, kuid see sobib ideaalselt suveõhtuteks või muusikafestivalideks. Hübriidmeetodil tehtud ripsmepikendused koos värviliste ripsmekarvade lisamisega avaldavad kindlasti kõigile muljet.

  • Intensiivne suitsusilm

Kui vajate elegantseks õhtuseks ürituseks välimust ja soovite veidi julgemat versiooni, panustage usaldusväärsele suitsusilmale ja kombineerige see volüümripsmepikendustega. Intensiivne lauvärv ja korralik hajutamine muudavad teie pilgu kütkestavaks. Võite silmapliiatsist loobuda või kasutada seda õrnalt ripsmepiiri süvendamiseks.

  • Vastupandamatu läige - sädelev glamuur

Pöörane suur piduõhtu nõuab sama hullumeelset välimust! Sõltumata valitud ripsmepikendusmeetodist valige sädelevad tarvikud. Sädelev lauvärv? Kuidas oleks teie riietusega sobituva sädeleva silmapliiatsiga? Samuti ärge unustage oma silma sisenurkadesse pisut highlighterit kanda. Võite sirutada ka spetsiaalseid teemante, mis kleepuvad teie nahale, ja kanda need otse kulmu alla. Särage ja lõbutsege!

Ripsmepikendustega meik – probleemid, millest saad üle

  • Kunstripsmed vs silmameik

Ripsmepikendustega kombineeritud silmameik ei pea olema keeruline. Kasutatavale kosmeetikale tuleb aga tähelepanu pöörata, sest vea tegemisel võite oma kunstripsmed kaotada kiiremini, kui arvate.

PROBLEEM: Kuigi kreemjatel lauvärvidel on omad fännid, ei pruugi need olla hea valik. Need on õlipõhised ja õlid kahjustavad ripsmepikendusliimi. Seetõttu kaasneb veekindla kosmeetika kasutamisega ka suur kahjustuste oht. Need on õlipõhised ja neid saab maha pesta ainult kahefaasilise mitsellaarveega, mis, nagu ilmselt juba arvasite, on samuti õlipõhine.

NIPP: Kasutage klassikalist või puuderlauvärvi. Need on hästi pigmenteerunud ja näevad silmalaul ühtviisi ilusad välja. Nende mahapesemine ei ole keeruline. Silmapliiatsit valides sirutage käsi vedela või pliiatsi silmapliiatsi poole.

  • Ripsmepikendused vs jumestuskreem ja peitekreem

Näiliselt kaks erinevat asja, mis puudutavad kahte erinevat valdkonda, kuid võivad üksteist kahjustada.

PROBLEEM: Teie peitekreem või jumestuskreem võib olla raskesti mahapestav ja mõnikord võib seda sattuda teie ripsmetele, kui hommikul ennast valmis panete. Nende toodete eemaldamine on väga keeruline ja võib ripsmed kokku liimida. Ka näopuuder võib osutuda problemaatiliseks, kui see meie ripsmetele satub. Nad kaotavad automaatselt oma sügava musta värvi ja kogu ripsmepikendusefekt näeb lihtsalt halb välja.

NIPP: Kõige parem on kasutada mikroharja või vatitikke ja niisutada neid õrnalt mitsellaarveega. Sulgege silm ja liigutage ots ripsmete juurtest kuni otsteni. Lõpuks harjake ripsmed harjasega läbi.

  •  Silmameigi eemaldamine kunstripsmetega

Ärge kunagi unustage silmameiki eemaldada – teie silmad ja ripsmed tänavad teid kindlasti.

PROBLEEM: Nüüd, kui teate, et kahefaasiliste meigieemaldajate ja valede toodete kasutamine võib teie ripsmeid kahjustada, tasub pöörata tähelepanu vannitoa põhitarvikutele. Selle all peame silmas vatipadjakesi, mida kasutate meigi eemaldamiseks. Need märkamatud asjad võivad ripsmepikendustelt meigi eemaldamisel palju probleeme tekitada. Kiud jäävad ripsmetesse kinni ja neid on raske eemaldada. Lisaks võivad need jääda loomulike ja kunstripsmete vahele kinni ning see on lihtne viis ripsmepikenduste väljatõmbamiseks.

NIPP: Kasutage meigi eemaldamiseks ühefaasilist mitsellaarvett. Võite seda kanda sõrmedele ja ajada vahule, seejärel hajutada vaht üle silmalaugude. Mõne hetke pärast peaksid meigitooted nagu lauvärv või silmapliiats lahustuma.

  • Kunstripsmete pesemine pärast meigieemaldust

See on oluline samm korraliku hügieeni ja silmade tervise säilitamiseks.

PROBLEEM: Mitsellaarveed ja meigieemaldusvedelikud on loodud kosmeetikatoodete lahustamiseks ja nende nahalt ja juustelt mahapesemise hõlbustamiseks, kuid need võivad jätta jääke. Seetõttu peaksite alati pärast meigi eemaldamist oma nägu näopesugeeliga pesema. Enamik meist kasutab selleks tavalist näopesugeeli, kuid need võivad sisaldada koostisosi, mis võivad liimi kahjustada. Mida selles olukorras teha?

NIPP: Tasub valida spetsiaalne ripsme- ja kulmušampoon. See väga õrn toode puhastab ripsmeid suurepäraselt. Kuidas seda kasutada?

1. SAMM. Vahusta šampoon. VÕite valida Nanolashi ripsmete ja kulmude šampooni, mis on varustatud spetsiaalse vahustava pumbapudeliga.

2. SAMM. Kandke vaht ripsmetele.

3. SAMM. Libistage sõrmed õrnalt ülevalt alla läbi ripsmekarvade. Kui teil on puhas ja peen pintsel, võib see teile kasulikuks osutuda. Selle harjased libisevad ripsmete vahel ja puhastavad nende vahelt korralikult.

4. SAMM. Loputage šampoon leige veega maha.

Ongi valmis! Teie ripsmed on puhastatud täpsusega. Ripsmeid saab pesta hommikul ja õhtul. Šampooni võid kasutada ka oma loomulike ripsmete eest hoolitsemisel oma igapäevases rutiinis.



Kirjuta kommentaar. See avaldatakse kohe, kui see on moderaatori poolt heaks kiidetud.
Privaatsuspoliitika

Meie veebisait kasutab küpsiseid, väliste tööriistade kasutamiseks ka kolmandate isikute küpsiseid. Kui kasutaja nõusolekut ei anna, kasutatakse ainult olulisi küpsiseid. Saad oma brauseris seadeid igal ajal muuta. Annad nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks?

Privaatsuspoliitika