Kuidas saada sekunditega pikemad ja tihedamad ripsmed?

Kuidas saada sekunditega pikemad ja tihedamad ripsmed?

Enamik naisi unistab täidlastest ja pikkadest ripsmetest, kuid mõnel meist pole aega professionaalse ripsmekunstniku mitmetunniseks hoolduseks. Mõnikord on meil väga kiire ja soovime, et efektid tekiks sõna otseses mõttes minutiga. Kas on võimalik seda mingil viisil saavutada? Jah, mitmel viisil tegelikult!

Ripsmetušš pikkuse või mahu suurendamiseks

Ripsmetušš on naiste must-have. Eranditeta. Enamik meist ei kujuta ette meigikotti ilma selleta või väljas käimist ilma defineeritud ripsmeteta. Mida sellised ripsmetuššid teevad?

Õigete koostisainetega ripsmetušš, et suurendada volüümi, kandub kergesti ripsmetele ja katab need juurtest otsteni. Samal ajal eraldab see need täpselt, vältides tükkide tekkimist. Ripsmejoon on koheselt täidlasem ja mõnikord saavutame isegi silmalaineritaolise tulemuse, lisades silmale hämmastava definitsiooni.

Pikendav ripsmetušš toimib sarnaselt. Selle tekstuur on piisavalt paks, et jääda ripsmeotstele, jättes need pikemaks.

Kui kasutate rohkem kihte, saate ripsmete välimust hõlpsalt parandada. Võite kasutada ka 2-ühes ripsmetušši ja nautida nii tihendavat kui ka pikendavat efekti, mis toimib sekunditega! Ärge unustage kanda ripsmetušši alati täiesti puhastele ja õlivabadele ripsmetele, et saaksite nautida kõige kauem püsivaid tulemusi.

Mis on läbipaistev ripsmetušš ja kas see on seda väärt?

Kui te ei ole oma ripsmetuššiga täielikult rahul ja te ei soovi rohkem tooteid peale kanda, võite oma meigikomplekti lisada ripsmetušši primeri. Seda populaarset värvitut ripsmetušši kasutatakse enne tavalise ripsmetušši pealekandmist. Mida see täpselt teeb?

  • Tihendab ripsmeid; selline toode katab ripsmed, et luua rohkem volüümi enne tavalise ripsmetušši pealekandmist.
  • Pikendab ripsmeid; kosmeetikatoode asetseb ripsmeotstes, et pikendada ripsmeid, lisaks parandab ripsmete elastsust, et tekitada märgatav koolutus.
  • See on kauakestev; niipea kui primer kuivab, suudab see panna ripsmetušši paremini kleepuma, lisaks on see vastupidav niiskusele ja temperatuurimuutustele, et vältida ripsmetušši määrdumist ja ketendamist.
  • See valmistab ripsmed ette ripsmetušši pealekandmiseks; ripsmetušši praimer jätab ripsmed kergemini hallatavaks ja eraldatuks, et tagada ühtlane katvus siledatel ripsmetel.
  • Sellel on ekstra toitvad omadused; Sellised tooted on tulvil toitaineid, mis parandavad ripsmete karvu, tugevdavad, suurendavad elastsust ja lukustavad niisutust.

Kuidas kasutada läbipaistvat ripsmetušši?

Ripsmetušši primeri pealekandmine on lihtne.

  1. Veenduge, et teie ripsmed oleksid puhtad. Kasutage tavalist näopuhastusvahendit või proovige spetsiaalset kulmude ja ripsmete šampooni.
  2. Võtke harjas pudelist välja ja eemaldage toote ülejääk; pühkige see pudelisuu pealt ära või kasutage salvrätikut.
  3. Alustage ripsmetušši primeri kandmist ripsmete juurtele, samamoodi nagu ripsmetušši. Liigutage harjast edasi-tagasi, et ka kõige lühemad ripsmekarvad oleksid kaetud.
  4. Oodake, kuni primer kuivab; 30 sekundist piisab. Ühest kihist täiesti piisab. Nüüd saate oma ripsmetušši peale kanda.

Nipp: kui soovite oma ripsmetušši primeri kasutusiga pikendada, proovige mitte tuubi õhku pumbata. Harja tagasi pannes keerake seda pudeli sees, et vältida õhu sattumist pudelisse.

Kas ripsmetušši primer peab enne ripsmetuši pealekandmist kuivama?

Jah, see peaks enne ripsmetušši pealekandmist kuivama. Internetis levib segaseid arvamusi, kuid sellisel tootel on spetsiifiline konsistents, mis toimib ripsmetele kindlal viisil. Selle segamine ripsmetuššiga võib mõjutada selle omadusi ja halvendada selle toimimist. Kandke ripsmetušš alati peale primeri kuivamist.

Henna ripsmetel – loomulik tihenemine

Henna kasutamine ripsmetel on loomulik ja tõhus viis ripsmete tihendamiseks ja samal ajal nende värvi süvendamiseks. Veega segatuna muutub see pastaks, mida tuleb kanda ripsmetele. Henna ei tungi karva sisse; see katab ripsmed, muutes need palju tihedamaks.

Hennarohi sisaldab rikkalikult ripsmeid toitvaid koostisosi ning moodustunud kate kaitseb neid kahjustuste eest. Lisateabe saamiseks henna ja ripsmete toonimise kohta jätkake meie postituse lugemist.

Lahtine puuder ripsmetel – lihtne nipp tihedamate ja pikemate ripsmete saavutamiseks

Mis siis, kui teie meigikotis pole ripsmetušši primerit ja te tõesti soovite, et ripsmed näeksid täidlasemad ja pikemad välja? Proovige kuulsuste meigikunstnike lihtsat nippi. Selleks on lahtine puuder.

Trikk võib tunduda üllatav, kuid see tõesti toimib. Naistele meeldib see trikk ja nad jagavad oma tulemusi TikTokis ja Instagramis. Isegi kõige kehvema kvaliteediga ripsmetuššid püsivad ripsmetel terve päeva ilma määrdumisete või ketendamata. Sellegipoolest on tegelik pikendav ja tihendav efekt parim asi selle juures. Ripsmetušši ja puudri kombinatsioon loob paksu pasta, mis katab ripsmed ja koguneb nende otstele.

Lahtine puuder ripsmetele. Kuidas seda kasutada?

Internetist leiate kaks populaarset meetodit. Siin on esimene. Võtate ripsmetušši pudelist välja, katate selle lahtise puudriga ja panete tagasi pudelisse. Seda meetodit me siiski ei soovita. Puudri pudelisse sattumine võib muuta ripsmetušši koostist ja selle lihtsalt rikkuda; toode muutub kasutuks.

Lisa harja hankimine on palju parem valik. Siin on meie samm-sammuline juhend ripsmete pikkuse ja volüümi loomiseks lahtise puudriga.

  1. Puhastage ripsmed hoolikalt.
  2. Kasutage ripsmekoolutajat ripsmete tõstmise efekti saavutamiseks.
  3. Kandke ripsmetušši esimene kiht. Tehke seda nii täpselt kui võimalik, liigutades harja edasi-tagasi.
  4. Lahtise puudri aeg. Kandke väike kogus toodet meigipintslile, ideaaljuhul kohevale pintslile, ja kandke see ripsmetele. Ideaalis ärge puudutage pintsliga ripsmekarvu, vaid raputage puuder õrnalt ripsmete peale. Oodake mõni sekund, et puuder märja ripsmetušiga seguneks.
  5. Kandke veel üks ripsmetušši kiht – see kombineeritakse puudriga ja esimese ripsmetušikihiga.

Kuidas ripsmeid tihendada? Alternatiivsed meetodid

Kui soovite tihedamaid ripsmeid ja teil on rohkem aega, võite proovida spetsiaalseid ripsmeseerumeid. Regulaarsel kasutamisel võimaldavad need saavutada sensatsioonilisi ja pikaajalisi tulemusi, mis on märgatavad isegi ilma meigitoodeteta. Sellised ripsmete tugevdajad sisaldavad rohkelt vitamiine ja ekstrakte, mis parandavad ripsmekarva ja stimuleerivad ripsmete kasvu. Suurenenud ripsmemaht ei tulene mitte ainult iga karva tihedamaks muutumisest, vaid ka uute ripsmete kasvust. Selliseid tooteid hindavad kasutajad kõrgelt - neid tasub kaaluda.

Kastoorõli mõjub samuti hästi. See on parim kodune meetod ja rahakotisõbralik viis tihedamate ripsmete saavutamiseks. Kastoorõli on rikkalik rasvhapete ja E-vitamiini allikas. See muudab ripsmed vastupidavamaks ja suurendab nende elastsust. Ripsmetele kantuna soodustab kastoorõli uute ripsmete kasvu. Selle jõudluse näitamine võtab siiski aega.



Kirjuta kommentaar. See avaldatakse kohe, kui see on moderaatori poolt heaks kiidetud.
Privaatsuspoliitika

Meie veebisait kasutab küpsiseid, väliste tööriistade kasutamiseks ka kolmandate isikute küpsiseid. Kui kasutaja nõusolekut ei anna, kasutatakse ainult olulisi küpsiseid. Saad oma brauseris seadeid igal ajal muuta. Annad nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks?

Privaatsuspoliitika