Ripsmete toonimine. Henna või keemiline värvimine - kumba valida?

Ripsmete toonimine. Henna või keemiline värvimine - kumba valida?

Ripsmete toonimiseks ja tihedamaks muutmiseks on mitu võimalust. Sellel eesmärgil kasutame ripsmetušši igapäevaselt, ripsmeseerumi või kastoorõli järele sirutab käe iga järjekindlam, tulemusi tuleb siiski oodata. Mis siis, kui soovite midagi kauapüsivamat kui ripsmetušš ja võimalikult kiiret efekti? Henna ja keemiline ripsmevärv tulevad appi!

Ripsmete toonimine – pulberhenna, geelhenna või ripsmete keemiline värvimine?

Alustame sellest, mis henna tegelikult on. See on valmistatud pulbristatud Lawsonia lehtedest ning seda kasutatakse ripsmete, juuste ja kulmude toonimiseks. Hennaga toonimine erineb märkimisväärselt üldtuntud karvade värvimisest, kuna:

  • vesinikperoksiidiga segatud henna katab karva väljastpoolt ja annab neile teistsuguse värvi, samuti tihendab karvu ja parandab nende seisukorda,
  • oksüdeerijaga segatud värvaine tungib karva sisse ja muudab selle pigmenti jäädavalt seestpoolt.

Ripsmete toonimine– mida see hõlmab?

Ripsmete toonimine hennapulbriga hõlmab pulbriliste taimede kasutamist. Kui neid kombineerida demineraliseeritud vee, vesinikperoksiidi või hüdrolaasi, näiteks roosiveega, moodustub pasta, mis toonib karvu ja nahka. Puhastele karvadele kandes kleepub see kindlalt karvavarre külge ja muudab värvi. Henna eeliseks on see, et see visuaalselt tihendab ripsmeid või kulme, muutes karvad pikemaks.

Geel-henna on seevastu valmistoode, mis on samuti loodud looduslike ürtide abil. Siiski võib see sisaldada täiendavaid konditsioneerimis- või värvi parandavaid koostisosi. Sel juhul katab geelhenna karva ka väljastpoolt ja jätab mulje suuremast volüümist.

Ripsme- ja kulmuvärvid on keemilised tooted. Enamasti on need kahekomponendilises vormis - pakend sisaldab ammoniaaki ja värvi, mis on suletud tuubi või kotikese sisse, samuti oksüdeerijat pudelis. Sellega toonimine on kindlasti õrnem ja erinevalt hennast ei määri nahka. See ei tihenda juukseid mingil moel ja seda kasutatakse kõige sagedamini ripsmete tõstmise ja lamineerimise protseduuride ajal, et tugevdada nende mõju ja muuta ripsmed tumedamaks.

Ripsmete toonimine kodus

Ripsmete henna kasutamine kodus on uskumatult lihtne ja odav. Puuderhenna, geelhenna ja ripsmevärvid leiate hõlpsalt veebipoodidest ja tavalistest apteekidest väga soodsate hindadega. Kõik tooted on saadaval erinevates värvitoonides (must, tumepruun, helepruun, punane jne), et saaksite need sobitada vastavalt oma omadustele. Tooted sobivad kõige sagedamini nii ripsmete kui ka kulmude toonimiseks, seega saame värvida mõlemat korraga.

Kuidas kodus ripsmete toonimiseks ette valmistada?

Enne ripsmete toonimist tasub teha mõned lihtsad sammud, nimelt:

  • Enne henna või toonimise pealekandmist valmistage need ette, järgides juhiseid, ja puhastage ripsmed hoolikalt. Hea mõte on meik põhjalikult eemaldada ja ripsmeid puhastada ripsme- ja kulmušampooniga, mis annab teile sajaprotsendilise kindluse, et teie ripsmed on rasu- ja lisanditevaba.

Nipp: Kui kavatsete hennat kasutada ka kulmude toonimiseks, on hea mõte eelnevalt oma kulmud peeneteralise koorijaga koorida. See eemaldab surnud naharakud ja loob ideaalse aluse, et henna saaks paremini naha külge kinnituda.

  • Oluline on kaitsta silmaümbruse nahka, sealhulgas silmalaugusid. Henna jätab nahale jäägid, millest on kasu kulmude toonimisel, kuid ripsmetega pole sama lugu. Selleks võite kasutada vaseliini või õlist kreemi.
  • Henna ja keemilised värvid kantakse otse ripsmetele. Saate seda teha ilma täiendava kaitseta, kuid selleks soovitame kasutada vatipadjakesi. Lihtsalt niisutage neid hoolikalt ja asetage need alumisele silmalaule. See kaitseb nahka ja muudab henna ripsmetele kandmise palju lihtsamaks.

Kuidas ripsmeid ise värvida, samm-sammulised juhised?

Ripsmete henna ise tegemine on lihtne. Kui valmistate oma ripsmed või kulmud ülaltoodud samme järgides ette, võite alustada kohe. Soovitame teha ripsmete hennat esmalt ühele silmale ja siis teisele, kui teil pole kedagi, kes teid hooldusega aitaks.

  1. SAMM: Valmistage henna ette, järgides tootja juhiseid. Selleks võite kasutada nii klaasi kui ka mis tahes pintslit või vatipatja. Ärge unustage hennapulbri puhul koostisaineid hoolikalt segada.
  2. SAMM: Asetage eelnevalt ettevalmistatud niisutatud vatipadi alumisele silmalaule.
  3. SAMM: Sulgege silm ja alustage henna pealekandmist. Proovige toodet hoolikalt jaotada kõikidele ripsmetele.
  4. SAMM: Jätke henna ripsmetele umbes 15 minutiks, järgige kindlasti tootja soovitusi! Mõnikord on soovitatav aeg 10 minutit või 30 minutit. See teeb toonimise protsessis suure erinevuse.
  5. SAMM. Peske henna ettevaatlikult sooja veega maha. Püüdke mitte lasta sellel silma sattuda ja ärge hõõruge ripsmeid tugevalt. Henna meenutab konsistentsilt muda ja see on kergesti mahapestav.

Ja ongi valmis. Mõne aja pärast liikuge teise silma juurde. Efekti püsivuse säilitamiseks tasub esimese 24 tunni jooksul vältida ripsmete liigset niisutamist (vältida basseini, pikka vannitamist, sauna).

Ripsmete toonimine - efektid

Ripsmete henna mõju võib olla tõeliselt üllatav. Ripsmed on tihedamad, tumedamad, läikivad ja niisutatud. Ripsmejoon muutub visuaalselt tihedamaks. Kuigi ripsmete henna võib tunduda silmapaistmatu, toob see silmad esile ja annab neile definitsiooni ning võite ripsmetušši kasutamise mõneks ajaks unustada.

Ripsmevärv ei pruugi ripsmeid tihendada, kuid muudab ripsmepiiri tihedamaks, süvendades ripsmevärvi, muutes silmaraamistiku teravamaks.

Ripsmete värvimine - kui kaua see kestab?

Ripsmete toonitud efekt kestab tavaliselt umbes 3 nädalat. Kuna ripsmete loomulik eluiga, mis mingil hetkel kindlasti välja kukuvad, võite kuu aja pärast ripsmete värvimist julgelt korrata. Mõju kaob aeglaselt ja väga loomulikult, nii et sa ei pea muretsema selle pärast, et ripsmed hakkavad mõne aja pärast halvemad välja nägema. Ripsmetušši võite julgelt peale kanda või ripsmekoolutajaga koolutada, tulemust see ei mõjuta.

Ripsmete värvimine – järelhooldus

Toonitud ripsmed ei vaja täiendavat järelhooldust, kuid see ei tee ka haiget. Kui soovite oma ripsmete seisundit veelgi parandada, proovige Nanolash ripsmeseerumit ja kandke seda ripsmepiirile. Õlid kipuvad henna ripsmetelt välja pesema, nii et see võib lühendada toonimise eluiga.

Ärge unustage ka meigi eemaldamisel oma ripsmeid õrnalt käsitleda. Hõõrumine pole neile kunagi hea.

Ripsmete toonimine - kas on vastunäidustusi?

Kuigi henna on looduslik värvaine ja ei sisalda ammoniaaki, võib see mõjutada meie keha. Pöörake alati tähelepanu toote koostisele ja kontrollige, kas see sisaldab allergeenseid koostisosi.

Ärge kunagi kasutage hennat värskelt lamineeritud ripsmetel ega tõstetud ripsmetel või botoxi peal! Seda tüüpi hooldus hõlmab keemiliste toodete kandmist ripsmetele. Henna võib neid tõsiselt kuivatada. Kuulake alati oma ripsmetehniku soovitusi.

Ripsmete toonimine henna või ripsmevärviga ei ole soovitatav ka jätkuva silmapõletiku või mistahes põletiku korral, et mitte olukorda halvendada.

Ripsmete toonimine ripsmete tõstmise ja lamineerimise ajal

Pärast ripsmete tõstmist ja lamineerimist on parem lasta ripsmetel veidi puhata. Nagu varem mainisime, kasutatakse ripsmetel nende hoolduste käigus keemilisi protsesse, mis ei tee kuidagi koostööd taimse toonimisega. Vastupidi, keemiliselt töödeldud ripsmed vajavad niisutust.

Toonimine pole siiski täiesti välistatud. Ripsmete tõstmise ja lamineerimise teostamisel pakuvad ripsmetehnikud sageli ka toonimist samal ajal. Siin kasutatakse kõige sagedamini ripsmevärvi. Kuigi tõstmisel ja lamineerimisel endal on ripsmeid väga toitev ja tihendav toime, võib hästi valitud tooniga täiendav toonimine efekte suurepäraselt turgutada.

Ripsmete tõstmine ja lamineerimine kodus

Juba mõnda aega on ripsmete tõstmine ja kodus lamineerimine võimalik ja soodne. Mõned tootjad püüdsid oma klientide vajadusi rahuldada ja lõid spetsiaalsed ripsmete tõstmise komplektid. Neid võivad kasutada loomulikult professionaalid, kuid need sobivad ka ise hoolduse tegemiseks. Nendel komplektidel on selged ja lihtsad samm-sammult juhised, mis kindlasti hõlbustavad kasutamist. Koduse ripsmete tõstmise ja lamineerimise kohta lisateabe saamiseks vaadake seda postitust.

MÄRKUS: Kõik komplektid ei sisalda ripsmete toonimist, seega on hea mõte see ette osta.



Kirjuta kommentaar. See avaldatakse kohe, kui see on moderaatori poolt heaks kiidetud.
Privaatsuspoliitika

Meie veebisait kasutab küpsiseid, väliste tööriistade kasutamiseks ka kolmandate isikute küpsiseid. Kui kasutaja nõusolekut ei anna, kasutatakse ainult olulisi küpsiseid. Saad oma brauseris seadeid igal ajal muuta. Annad nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks?

Privaatsuspoliitika