Ripsmetušš – kuidas valida täiuslik?

Ripsmetušš – kuidas valida täiuslik?

Ripsmetušš on meigi aluseks. Ükskõik, kas valite loomulikuma või eriliseks sündmuseks julgema välimuse, on silmade esiletõstmine meigi kõige olulisem osa. Seetõttu pole ripsmetušši valik sugugi nii lihtne ülesanne. Ripsmetel on erinevad vajadused, seega peaksite teadma, kuidas nende nõudeid täita.

Milliseid ripsmetušši tüüpe saame üksteisest eristada?

Kui te ei tea, millist ripsmetušši valida, pöörake kõigepealt tähelepanu oma ripsmete tüübile. Nende mitmekesisuse tõttu peaksite valima ripsmetušši vastavalt nende konkreetsetele vajadustele. Ripsmetušši on neli peamist tüüpi:

  • tihendav ripsmetušš - tõstab visuaalselt volüümi ja tihendab ripsmeid, nii et seda kasutavad kõige sagedamini need, kellel on õhukesede ja hõredad ripsmed,
  • pikendav ripsmetušš – muudab lühikesed ripsmed pikemaks ja sageli visuaalselt tõstetumaks,
  • koolutav ripsmetušš – tõstab sirged ripsmed üles, andes neile kooldunud efekti ja muutes silmad optiliselt ümaramaks,
  • veekindel ripsmetušš – seda iseloomustab veekindlate koostisosade (sageli õlid) spetsiaalne koostis, nii et see ei lähe laiali isegi ujudes või duši all käies.

Tootjad püüavad neid omadusi kombineerida ja luua kaks-ühes ja mõnikord kolm-ühes tooteid. Igaüks neist võimaldab meil saavutada erinevaid tulemusi, eriti kui selle koostis sobib volüümi suurendamiseks, lisades täiendavaid ripsmetušši kihte. Kui teile meeldib populaarne tugevalt kaetud ripsmete efekt ja tunnete, et ühest kihist ei piisa, pakub see funktsioon teile huvi.

Millele ripsmetušši valimisel tähelepanu pöörata?

Nagu me mainisime, on iga ripsmetušš loodud konkreetseid vajadusi silmaspidades ja selle peamine roll on silmi rõhutada. Enne konkreetse ripsmetušši kasuks otsustamist pöörake tähelepanu toote kõige tähtsamatele omadustele.

Ripsmetušš – hea hari

Kvaliteetsest materjalist õige kujuga hari ulatub ripsmejuurteni ja kõige lühemate ripsmeteni ning eraldab ja koolutab neid. Seega, kui te ei tea, millist ripsmetušši valida, pidage alati silmas harja kuju. See mängib soovitud meigiefektide saavutamisel ülitähtsat rolli. Mõne jaoks võib see olla väga üllatav, kuna paljud naised ei pööra ripsmetušši valides harjale tähelepanu.

Ripsmetušši kõige populaarsemad harjad on:

  • Kammikujuline hari, kus harjased on asetatud ainult varda ühele küljele. See sobib kõige paremini lühikestele ja hõredatele ripsmetele, kuna see ulatub hõlpsalt kõige lühemate karvadeni ja eraldab need täpselt.
  • Sirge silikoonhari, mis sobib ideaalselt pikematele ripsmetele. See on kõige populaarsem ripsmetušši harjatüüp, mida võib näha enamikul ripsmetuššidel.
  • Koonusekujuline silikoonhari osutus üheks parimaks ripsmeid koolutavaks tüübiks ja võimaldab suure täpsusega jõuda kõige lühemate ripsmeteni silmanurkades ilma silmalaugu määrimata. See töötab suurepäraselt ka siis, kui soovite volüümi juurde anda.
  • Kergelt kumer silikoonhari, mille ühel küljel on lühikesed ja teisel küljel pikemad harjased. Enamasti valivad selle sirgete ripsmete omanikud, kuna see koolutab ripsmeid hästi, eriti kui kannate peale teist kihti ripsmetušši.
  • Pallikujuline silikoonhari. Kuigi sellel on väga spetsiifiline disain, mis ei meenuta tavalist ripsmetušši, sobib see suurepäraselt ka kõige pisemate ripsmeteni jõudmiseks. Samuti võimaldab see kanda ripsmetušši iga võimaliku nurga alt, et jõuda kõige lühemate ripsmeteni.
  • Väga kitsas siiruviiruliste harjastega hari. See on loodud sirgetele ripsmetele, mis ei allu hästi kujundamisele, kuna see võimaldab teil ripsmetušši täpselt peale kanda ja teeb ripsmete koolutamisega suurepäraselt hakkama.
  • Klassikalistest harjastest valmistatud paks ja suur hari, mis võib tunduda pisut räpane. Seda tüüpi hari on loodud selleks, et anda ripsmetele äärmuslikku volüümi, kasutades suures koguses toodet. Sellega töötamine võib tunduda pisut keeruline, kuid kui olete vilunud, hindate selle tulemusi.
  • Klassikaline lihtsa disainiga hari, mida kasutavad enamik ripsmetuššitootjaid. See on peaaegu lollikindel mis tahes ripsmetušši koostisega.

Ripsmetušš – õige koostis

Odavaimad ripsmetuššid kipuvad ketendama ja murenema. See ei ole meeldiv, kuna ripsmetuši silma sattumine võib põhjustada pisaravoolu ja punetust. Peale selle näeb see lihtsalt väga inetu välja. Sama kehtib ka siis, kui ripsmetušš läheb silmalaugudele laiali pärast kokkupuudet niiskusega. Seetõttu pöörake tähelepanu tootjate väidetele nende toodete vastupidavuse kohta ja lugege kasutajate arvustusi, et teada saada, milline ripsmetušš on parim.

Ripsmetušš – konditsioneerivad koostisained

On üldteada, et ripsmetušš on osa meigitoodetest. Seda seostatakse pigem meigiga kui ripsmehooldusega. See on natuke eksiarvamus. Tootjad on aastaid rikastanud oma toodete koostisi erinevate väärtuslike koostisosadega, näiteks:

  • hüaluroonhape, vastutab karvades vee hoidmise eest ja sügava niisutamise eest, andes ripsmetele tervema välimuse
  • keratiin, juuste peamine ehitusmaterjal - see suurendab ripsmete elastsust ja tugevdab neid,
  • pantenool, mis suurendab läiget ja tagab toitainetega varustatuse eest,
  • looduslikud õlid nagu riitsinus-, jojoba- või argaaniaõli, mis kaitsevad ja tugevdavad ripsmeid,
  • looduslikud vahad kaitsva funktsiooniga – moodustavad karvade ümber õrna kaitsekatte ning määrivad ja pehmendavad ripsmeid,
  • botaanilised ekstraktid, mis ka niisutavad ripsmeid ja hoiavad ära nende katkemise,
  • E-vitamiin, mis toidab ja kaitseb ripsmeid.

Kui kahtlete, millist ripsmetušši valida, soovitame pöörata tähelepanu selle koostisainetele. Tänu neile võivad teie ripsmed omandada midagi enamat kui lihtsalt ilusa välimuse. Ripsmete toitmine ja niisutamine on see, mis säilitab nende hea seisundi. Seetõttu proovige alati kontrollida teid huvitava ripsmetušši kvaliteeti ja ärge ostke madala väärtusega tooteid, mis kuivatavad teie ripsmeid ja põhjustavad nende väljalangemist.



Kirjuta kommentaar. See avaldatakse kohe, kui see on moderaatori poolt heaks kiidetud.
Privaatsuspoliitika

Meie veebisait kasutab küpsiseid, väliste tööriistade kasutamiseks ka kolmandate isikute küpsiseid. Kui kasutaja nõusolekut ei anna, kasutatakse ainult olulisi küpsiseid. Saad oma brauseris seadeid igal ajal muuta. Annad nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks?

Privaatsuspoliitika